Casala Curvy zonder armleggers model 1288/00

Vorige Artikel 2 van 5 Volgende
€ 147,00 € 120,00 (exclusief 21% BTW)

De prijs is zeer sterk afhankelijk van de aantallen die u voor uw project nodig heeft.

Stuur ons een mail voor uw prijs !  

De rondingen van de Curvy geven de stoel een optmistische uitstraling. Zijn slanke draadstalen frame geeft hem een zeldzame rankheid. De curvy is koppelbaar en eenvoudig, snel te stapelen. Dit maakt de Curvy zeer geschikt als zaalstoel, maar ook voor kantines of seminarruimtes.

SPECIFICATIES

-Kunstof rug en zitting.

-Onderstel van ø 11/10 mm verchroomd draadstaal.

-Gewicht 7,0 kg.

-Stapelbaar tot 45 stuks.

-Standaard niet voorzien van glijders.

CURVY

Design Sigurd Rothe

De rondingen van Curvy geven de stoel een optimistische uitstraling. Het slanke draadstalen frame geeft hem een zeldzame rankheid. Zo behouden volle zalen met stoelen hun transparantie. Curvy koppelbaar, snel te stapelen en met zijn variëteiten toont Curvy aan, dat het een concept stoel is met ongekende mogelijkheden. Dit maakt Curvy geschikt als zaalstoel, maar ook voor kantines of seminarruimtes. Zijn schrijfplank, met antipaniek mechanisme, is opklapbaar, afneembaar en zonder gereedschap in diepte verstelbaar. Curvy's thuisbasis is zijn transportwagen. Hoe eenvoudig hij daar in schuift! Hoe weinig ruimte hij in beslag neemt! 45 stoelen kunnen opgeborgen worden op slechts 0,6m2. Een volledige stapel van 45 stuks kan zelfs nog door een deuropening worden gereden. Heeft de stoel armleggers of is hij gestoffeerd dan worden er nog altijd 32 stoelen gestapeld op een transportwagen en dat is veelal meer dan voldoende.

NB: Voor meer informatie over de mogelijkheden voor deze stoel, vraag ik u om contact op te nemen met één van onze enthousiaste verkoopmedewerkers.

 

9.1 / 10

100+ beoordelingen

© 2013 - 2019 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel