• Robberechts S- Box akoestische schuifdeurkast
  Robberechts S- Box akoestische schuifdeurkast
 • Robberechts Twinn akoestische schuifdeurkast
  Robberechts Twinn akoestische schuifdeurkast
 • Wini Winea Maxx kasten
  Wini Winea Maxx kasten
 • Lensvelt Stealth Cabinet
  Lensvelt Stealth Cabinet
 • Pami / Mibra BOXX schuifdeurkast 160 cm breed
  Pami / Mibra BOXX schuifdeurkast 160 cm breed
 • Pami / Mibra BOXX schuifdeurkast 180 cm breed
  Pami / Mibra BOXX schuifdeurkast 180 cm breed
 • Pami / Mibra BOXX schuifdeurkast 200 cm breed
  Pami / Mibra BOXX schuifdeurkast 200 cm breed
 • Pami / Mibra BOXX schuifdeurkast 240 cm breed
  Pami / Mibra BOXX schuifdeurkast 240 cm breed
 • Pami / Mibra BOXX schuifdeurkast met stof 160 cm breed
  Pami / Mibra BOXX schuifdeurkast met stof 160 cm breed
 • Pami / Mibra BOXX schuifdeurkast met stof 180 cm breed
  Pami / Mibra BOXX schuifdeurkast met stof 180 cm breed
 • Pami / Mibra BOXX schuifdeurkast met stof 200 cm breed
  Pami / Mibra BOXX schuifdeurkast met stof 200 cm breed
 • Pami / Mibra BOXX schuifdeurkast met stof 240 cm breed
  Pami / Mibra BOXX schuifdeurkast met stof 240 cm breed

Akoestische kasten

Een rustige en productieve werkomgeving is van onschatbare waarde voor elke professional. Het minimaliseren van geluidsoverlast op kantoor is essentieel om de concentratie te bevorderen en de algehele productiviteit te verhogen. Mijnkantoorinrichting.nl begrijpt dit belang en biedt een uitgebreide collectie akoestische kasten die speciaal zijn ontworpen om een rustige werkplek te creëren.

Voordelen van akoestische kasten

Wanneer u overweegt om akoestische kasten aan te schaffen voor uw kantoor, kunt u rekenen op een scala aan voordelen. Deze akoestische kantoorkasten zijn multifunctioneel. Zo bieden deze kasten niet alleen extra opbergruimte, maar ze dragen ook bij aan een aangenamere werkomgeving door de akoestiek te verbeteren. Het is cruciaal om in een kantooromgeving ongestoord te kunnen werken, en harde, galmende geluiden kunnen een bron van afleiding en irritatie vormen. Het storende geluid is vaak afkomstig van stroeve schuifdeuren, of lades van een archiefkast.

Akoestische kast

Onze akoestische archiefkasten bieden een effectieve oplossing voor het eerdergenoemde probleem. Dankzij hun solide constructie en het gebruik van hoogwaardig akoestisch materiaal in de kastdeuren, wordt geluid geabsorbeerd en galm verminderd. Dit zorgt niet alleen voor een goede akoestiek in de ruimte, maar u krijgt ook extra opbergruimte tot uw beschikking.

Akoestische kasten van Mijnkantoorinrichting

Heeft u een akoestisch probleem? Dan biedt onze akoestische kast een oplossing! Met zijn soepele en fluisterstil lopende schuifdeuren, zorgt de kast ervoor dat u op kantoor goed kunt werken. Een voorbeeld is de Robberechts Twinn akoestische schuifdeurkast. Deze akoestische kast is een veelzijdige opbergoplossing die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Deze kast is verkrijgbaar in verschillende configuraties, waaronder eenzijdig of tweezijdig toegankelijk, met 2 of 3 rompen, zodat u de perfecte opstelling kunt kiezen die bij uw behoeften past.

Een opvallend kenmerk van de Twinn schuifdeurkasten is de variatie in deurafwerkingen. U kunt kiezen uit metaal geperforeerde, volle metalen of houten deuren, waardoor u de kast kunt aanpassen aan de stijl en uitstraling van uw ruimte. Ongeacht de deurafwerking die u kiest, is elke deur afsluitbaar voor extra veiligheid en privacy.

Akoestische kast kopen

Wanneer u op zoek bent naar een akoestische schuifdeurkast voor uw kantoor, bent u bij ons aan het juiste adres! Mijnkantoorinrichting biedt een breed assortiment akoestische schuifdeurkasten. Ook voor andere akoestische meubels kunt u bij ons terecht. Wij hebben bijvoorbeeld akoestische panelen, die u gemakkelijk aan uw bureau kunt bevestigen.

Neem contact op

Wanneer u de kasten liever in het echt ziet, kunt u onze showroom bezoeken! Hier vindt u het gehele assortiment. Wij voorzien u graag van de nodige informatie en beantwoorden uw vragen. Neem hiervoor gemakkelijk en geheel vrijblijvend contact met ons op.

9.4 / 10

339+ beoordelingen

© 2013 - 2024 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel