• Incl. plaatsen!

  VOX SMALL akoestische telefooncel VOX101
  VOX SMALL akoestische telefooncel VOX101
  € 6.950,00 € 4.827,00
 • Incl. plaatsen!

  VOX MEDIUM akoestische werkplek VOX201
  VOX MEDIUM akoestische werkplek VOX201
  € 9.825,00 € 6.829,00
 • Incl. plaatsen!

  VOX LARGE akoestische werkplek VOX301
  VOX LARGE akoestische werkplek VOX301
  € 13.425,00 € 9.331,00
 • Incl. plaatsen!

  VOX XLARGE akoestische werkplek VOX401
  VOX XLARGE akoestische werkplek VOX401
  € 21.000,00 € 14.699,00

De naam VOX komt uit het Latijn en betekent: stem / geluid. Een toepasselijke naam voor deze collectie telefooncellen en overlegcabines.

Op en rond de werkomgeving wordt meer en meer gecommuniceerd, met als gevolg een toename van stem en/of geluid.

De VOX producten bieden privacy wanneer nodig en de inrichting is comfortabel. Dit bevordert het welzijn in de werkomgeving en verhoogt de productiviteit

WAAROM VOX PODS
Optimale Luchtcirculatie
De lucht wordt 88x tot 110x per uur volledig ververst

Veiligheidsglas
Alle glaspanelen zijn uitgevoerd met 8-10mm veiligheidsglas

Uitstekende Geluidsisolatie
Geluidsisolatie klasse A: 28 dB t/m 31 dB

Elektrificatie
VOX modellen zijn standaard voorzien van stopcontact 220V en diverse extra mogelijkheden

Dimbare LED Verlichting
Verlichting af te stemmen op het type gebruik

Top Prijs-Kwaliteit Verhouding
In gebruik van alle materialen & onderdelen

Standaard Met Zwenkwielen
Na installatie ter plaatse, gemakkelijk te verplaatsen naar de gewenste plek

Diverse Opties Mogelijk
Personalisatiemogelijkheden wat betreft interieur en exterieur

Akoestische werkplek - Akoestische ruimte - Akoestische vergaderruimtes

Op steeds meer kantoren ziet u ze terugkomen: akoestische werkplekken. Op deze ‘rustige’ werkplek kunt u zich volledig concentreren op uw werkzaamheden. U zult merken dat efficiënt werken door de innovatieve werkplek een stuk gemakkelijker wordt. Door de scheidingswanden met absorberende eigenschappen krijgt u de nodige privacy. De wanden zorgen voor de nodige geluidsdemping, waardoor u weinig omgevingsgeluiden hoort en minder gestoord wordt tijdens bijvoorbeeld een belangrijk telefoongesprek met een nieuwe klant. Werknemers zullen blij zijn wanneer zij zich tijdens een werkdag met veel collega’s om zich heen, kunnen verplaatsen naar een akoestische werkplek. Met een akoestische werkplek verandert u binnen een paar stappen de dynamiek van de omgeving en zal u erg doelgericht en geconcentreerd uw werk kunnen uitvoeren.

Voordelen akoestische werkplekken

Een akoestische werkplek kent vele voordelen. De akoestische producten die gebruikt worden voor het produceren van de innovatieve werkplekken zorgen voor de goede akoestiek. Hierdoor kunt u in alle rust uw werkzaamheden op een efficiënte manier uitvoeren. Op deze innovatieve werkplek heeft u geen last  van vervelende geluiden om u heen. Zo kan u in alle rust en privacy telefoneren, uw presentatie afronden, uw verslag maken of gesprekken voeren met specifieke collega's. Ook is iedere akoestische werkplek van de nodige gemakken voorzien. Denk hierbij aan werkbladen, de beste bureaus, heerlijk zitcomfort en ultieme geluidsdemping. Een geweldige toevoeging die voor iedere werknemer op de werkvloer van meerwaarde zal zijn!

Verschillende situaties, verschillende absorberende eigenschappen
Er zijn verschillende situaties, waarin een akoestische werkplek de perfecte oplossing kan bieden. Wanneer u in alle rust belangrijke telefoongesprekken moet voeren is de Busypod telefooncel de perfecte akoestische oplossing. U hoeft zich geen zorgen maken dat u gestoord wordt en ervaart een optimaal gevoel van vrijheid, vertrouwelijkheid en comfort. 

Wanneer u in alle rust ongestoord wilt overleggen met uw collega’s is de Lande Rondo Divano de geschikte werkplek. Hierin zit u met de collega’s in een akoestische overlegplek, waarbij u niet gestoord wordt door anderen en zo duidelijk en fysiek kan communiceren, vergaderen of overleggen met elkaar. Eindelijk weer eens fysiek overleggen. We hebben elkaar de laatste tijd namelijk al genoeg achter de laptop zien zitten!
 

Verschillende akoestische producten

Er zijn verschillende akoestische werkplekken met elk hun specifieke eigenschappen. Zo is er de Lande Rondo Box akoestische overlegplek. Dit innovatieve vergadermeubel zorgt ervoor dat u in alle rust ongestoord kan vergaderen, samenwerken of een presentatie kan geven aan uw collega's. Naast de functionaliteit is het ook nog eens een gaaf meubelstuk in uw kantoorinterieur. Hiernaast beschikt Mijnkantoorinrichting over een akoestisch bureau. Hierbij kunt u op een prettige manier u volledig focussen op uw werkzaamheden. Door de geluidswerende afscherming die het akoestisch bureau heeft, kunt in volle concentratie een verslag afronden. De stoffering van de wanden is van hoogwaardige kwaliteit, waardoor het een prachtige toevoeging is aan uw kantoorruimte. Als laatste gaan de akoestische werkplekken van Mijnkantoorinrichting jarenlang mee waardoor u er erg lang plezier van heeft. 

Uw nieuwe akoestische werkplek bestelt u bij Mijnkantoorinrichting.nl

Wanneer u op zoek bent naar een akoestische werkplek bent u bij Mijnkantoorinrichting aan het goede adres! Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan akoestische werkplekken. Op deze plekken heeft u de zekerheid dat u in alle rust en privacy alleen of samen met uw team het werk zo efficiënt en goed mogelijk uit kan voeren. Kom daarom gerust een keer kennis maken met deze innovatieve werkplek en ervaar het akoestisch comfort. Maak gemakkelijk en geheel vrijblijvend een afspraak bij ons in de showroom. Kom in contact met één van onze specialisten, dan voorzien we u graag van de nodige informatie!

 

 

9.4 / 10

339+ beoordelingen

© 2013 - 2024 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel