Hag Futu

Bent u op zoek naar een betrouwbare design-bureaustoel? Stop dan met zoeken! De HAG Futu is die solide bureaustoel die perfect past in uw kantoorinrichting. De nieuwe HAG inBalance technologie zorgt voor een echte designeruitstraling. Dit komt onder andere door de vloeiende lijnen en geweldige uitstraling die deze bureaustoel een echte eye-catcher maakt. Hiernaast zorgt deze technologie voor vele regelmatige onbewuste bewegingen, die ervoor zorgen dat u alles uit uw werkdag kan halen. U zal erg veel energie en een ultiem zitcomfort hebben in de stoel waarin u de dag op een prettige manier door kan brengen. 

 inspiratiestoffen Futu    -stoffencollectie HAG algemeen

De Hag Futu bureaustoel heeft hiernaast verschillende awards gewonnen op het gebied van het design van kantoormeubelen. Zo won het onder andere de ‘’Norwegian Design Council Award for Design Excellence. Het Hag Futu model won deze prijs doordat het unieke design werd gebruikt om innovatieve producten en oplossingen te creëren. Onnodige hendels en knoppen werden weggehaald, verborgen of onopvallend gemaakt, wat het visuele beeld van de stoel ten goede doet.

Ook heeft deze innovatieve bureaustoel de Counsil Sustainability design Award gewonnen. Deze prestigieuze award werd gewonnen door Hag Futu doordat de ontwikkeling van de stoel de oplossing biedt van een vooruitstrevend merk dat de levensduur verlengd en het milieu vele voordelen biedt.

Met de HAG Futu bureaustoel krijgt u het beste van twee werelden, met zijn geavanceerde kern op basis van de nieuwe HAG inBalance technologie van HAG en zijn pure, vloeiende lijnen, doet HAG Futu meer denken aan een design product dan aan een bureaustoel. Futu is eenvoudig in gebruik en geschikt voor zowel grote kantoorlandschappen als voor kleine afzonderlijke kantoren. Ondanks alle functies heeft HÅG Futu geen uitstekende en opvallende hendels en draaiknoppen die het visuele beeld verstoren. HÅG Futu ontving in 2009 de Norwegian Design Council’s Award for Design Excellence. Deze onderscheiding wordt toegekend aan prestaties waarbij het design wordt gebruikt om innovatieve producten en oplossingen te creëren. Zo zei de jury onder andere: “De innovatie van HÅG Futu zit hem in alles dat werd verwijderd. Dit is geen bureaustoel, maar een design meubelstuk. Naast de Noorse Design Council’s Award for Design Excellence, verkreeg HÅG Futu ook de Council’s Sustainability Design Award. Als één van de belangrijkste criteria voor deze prestigieuze award geldt dat de ontwikkeling van een product of oplossing uit oogpunt van levensduur significante voordelen voor het milieu moet bieden.

Het design van de HAG Futu bureaustoel.

Het ontwerp van de Hag Futu bureaustoel is adembenemend. De stoelen zijn erg zakelijk en de klasse straalt ervan af. U zal ook nergens grote en opvallende hendels of knoppen zien, waardoor de uitstraling van de stoel ongekend rustig en stijlvol is. Naast de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, is de stoel ook het perfecte voorbeeld van een innoverend merk dat toch een toegankelijk en strak design heeft. U moet de bureaustoel ook niet zien als een voorwerp, maar als een design meubelstuk wat een echte toevoeging aan uw kantoorinterieur zal zijn.

 Het zitcomfort van de Hag Futu Bureaustoel.

De Hag Futu is één van de koplopers als het gaat om ergonomische bureaustoelen. Hierdoor kan je gemakkelijk een gehelde dag op deze stoel zitten zonder nek- en rugklachten op te lopen. Ook de lende van de rug wordt bij deze stoel optimaal ondersteund voor de fijnste zithouding. Dit komt door de exclusieve Balance R technologie. Die technologie zorgt voor een erg geavanceerd bewegingsmechanisme en de beste lichaamshouding die u maar kan wensen. Zo geeft de stoel de beste rug- en neksteun en zal u een ongekend gevoel van comfort ervaren. De stoel is gemaakt op een manier waardoor u van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat een gevoel van luxe en comfort zal ervaren.

De HAG Futu is er in verschillende modellen en kleuren, waardoor er altijd een Hag Futu bureaustoel is die past in uw interieur en kantoorruimte! Zo heeft u onder andere de keuze uit de HAG Futu Mesh 1100, HAG Futu bureaustoel model 1200 en de HAG Futu Mesh 1102-S

Bestel uw HAG Futu bureaustoel bij mijnkantoorinrichting.nl.

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en comfortabele bureaustoel die de beste prestaties in u naar boven zal halen, is de HAG Futu de ideale bureaustoel voor u en uw medewerkers. De ervaren specialisten van mijnkantoorinrichting helpen u graag bij de keuze voor de perfecte bureaustoel. Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij u graag verder! Al uw vragen zullen goed onderbouwd beantwoord worden. Ook voor extra informatie over de HAG futu bureaustoel kunt u bij ons terecht!

 

9.4 / 10

339+ beoordelingen

© 2013 - 2024 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel