Voor de gehele stoffencollectie klikt u hier

RH Logic 400

Heeft u een kantoorbaan, dan brengt u onwijs veel uren achter een bureau door. Des te belangrijker is het dat u kiest voor een bureaustoel die bijdraagt aan uw gezondheid. Een bureaustoel die hierop inspeelt, is de RH Logic 400 bureaustoel. Deze bureaustoel is namelijk ontworpen om de bewegingen van de gebruiker te volgen en de ondersteuning te bieden die u nodig heeft. Wist u dat de RH Logic 400 er ook in een 300-versie is? Deze is geschikt wanneer u een kleiner postuur heeft. Bekijk de RH Logic 400 bureaustoel in ons assortiment en shop de bureaustoel die voldoet aan al uw wensen! 

Voor een uitgebreide zitinstructie klikt u op de instructiefilm van de RH Logic 400 bureaustoelen

 

De RH Logic 400 bureaustoel is volledig instelbaar

De RH Logic 400 bureaustoel is een bureaustoel met ruime instelmogelijkheden. Een aantal eigenschappen die u naar eigen wens kunt invullen, zijn: de armleggers, zitdiepte, de hoogte en de hoek van de rugleuning. Dat is niet alles! Ook de hoogte van de zitting, de dikte en de hoogte van de lumbaalsteun en kantelfunctie zijn instelbaar. De grote hoeveelheden instellingen stimuleren u om in de ideale zithouding te komen en uw werk op een gezonde en veilige manier uit te voeren.

 

Bureaustoel RH Logic 400: een stoel die de ergonomische houding 

Het aannemen van een ergonomische houding in combinatie met genoeg beweging zorgt ervoor dat gezondheidsklachten worden voorkomen en dat u voldoende concentratie behoud tijdens het werken. Laat de RH Logic bureaustoel hier net op inspelen. Deze bureaustoel is namelijk zo ontworpen dat deze uw bewegingen volgt en de juiste ondersteuning biedt. Zet u de stoel bijvoorbeeld in de schommelstand en leunt u naar achter, dan gaat de voorkant van het zitvlak omhoog. Dit stimuleert de bloedcirculatie in uw benen en zorgt ervoor dat u voldoende concentratie heeft tijdens het werken.

 

Uitbreiding van de RH Logic 400 bureaustoel mogelijk

Naast dat de RH Logic 400 bureaustoel er in een 400- en 300-versie is, kan de RH Logic 400 bureaustoel ook geleverd worden in een XL-uitvoering. Deze uitvoering is geschikt wanneer u een groter postuur heeft dan gemiddeld. Met name de rug wordt met deze bureaustoel extra ondersteund. 

Andere uitbreidingsopties die de RH Logic Bureaustoelen heeft, zijn de armleggers en het hoofdsteun. De bureaustoel wordt standaard in een zwarte kleur geleverd. Wenst u een andere kleur stoffering voor uw RH Logic 400 bureaustoel, dan kunt u dit aangeven in onze webshop. Enkele kleuren die u kunt selecteren, zijn: blauw, grijs en antraciet.  

 

Bestel uw RH Logic 400 bureaustoel online bij mijnkantoorinrichting
Uw nieuwe RH Logic 400 bureaustoel bestelt u gemakkelijk en snel bij mijnkantoorinrichting. In ons assortiment vindt u veel bureaustoelen die wij snel kunnen leveren. Wilt u liever advies ontvangen in de keuze voor uw nieuwe bureaustoel. Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zij helpen u graag in het samenstellen van de RH Logic 400 bureaustoel die aansluit bij uw eisen en wensen.

 

9.4 / 10

339+ beoordelingen

© 2013 - 2023 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel