• Wiesner Hager Flexibele tafels Flex Table Programma
  Wiesner Hager Flexibele tafels Flex Table Programma
 • Wiesner Hager Klaptafel serie F.T.S.
  Wiesner Hager Klaptafel serie F.T.S.
 • Wiesner Hager Flexibele klaptafel n-table
  Wiesner Hager Flexibele klaptafel n-table
 • Wiesner Hager NFT Klaptafel
  Wiesner Hager NFT Klaptafel
 • Wiesner Hager Clip tafel
  Wiesner Hager Clip tafel
 • Wiesner Hager Client Tafelsysteem
  Wiesner Hager Client Tafelsysteem
 • Wiesner Hager Aluform stoel
  Wiesner Hager Aluform stoel
 • Wiesner Hager Arta stoelen
  Wiesner Hager Arta stoelen
 • Wiesner Hager Pulse vergadersysteem
  Wiesner Hager Pulse vergadersysteem
 • Wiesner Hager Pulse konferentiestoel
  Wiesner Hager Pulse konferentiestoel
 • Wiesner Hager Macao programma
  Wiesner Hager Macao programma
 • Wiesner Hager Macao barkruk
  Wiesner Hager Macao barkruk
 • Wiesner Hager Poi bureaustoel
  Wiesner Hager Poi bureaustoel
 • Wiesner Hager Theba fauteuille
  Wiesner Hager Theba fauteuille
 • Wiesner Hager Grace fauteuil
  Wiesner Hager Grace fauteuil
 • Wiesner Hager Pixie zit kubus
  Wiesner Hager Pixie zit kubus
 • Wiesner Hager Fizz projectstoel
  Wiesner Hager Fizz projectstoel
 • Wiesner Hager Publix multifunctionele stoel
  Wiesner Hager Publix multifunctionele stoel

Wiesner Hager

Wiesner Hager wil vooroplopen in het ontwerpen van toekomstige werkomgevingen. Met innovatieve producten zorgt het kantoormeubelmerk voor een unieke collectie die geschikt is voor ieder kantoor. Niet voor niets is Wiesner Hager een van de meest gerenommeerde bedrijven van deze tijd. Het merk gaat mee met de tijd en laatste kantoormeubel trends. Ouderwetse kantoren omtoveren tot fijne eigentijdse plekken is de belangrijkste taak van Wiesner Hager. Een ideale werkplek creëren waarbij er ruimte is voor uzelf en ook voor een perfecte samenwerking met uw collega's.

Verder heeft dit innovatieve bedrijf een zeer actief milieubeleid. Dit beleid is al sinds de jaren '80 onderdeel van het bedrijf. Een reden waardoor het verweven in de bedrijfsfilosofie en het milieu management systeem is. Daarom kan Wiesner Hager met trots zeggen dat het bedrijf klaar is voor een duurzame toekomst.

Wiesner Hager stoel

Mijnkantoorinrichting beschikt over een ruime collectie Wiesner Hager kantoormeubilair. Denk hierbij aan stoelen, bureaustoelen en vergaderstoelen. De Wiesner Hager Aluform stoel is de perfecte allround stoel voor ieder kantoor. Deze stoel kan onder anderen gebruikt worden als wachtkamerstoel, vergaderstoel of kantinestoel. Verder is de stoel beschikbaar in verschillende kleuren en beschikt het over een ultiem zitcomfort. De moderne belijning legt de nadruk op het unieke design en fijne karakter. De Wiesner Hager wordt vanwege deze punten ook wel een innovatieve klassieker genoemd.

Een ander stijlvol model is de Wiesner Hager Arta, die zich kenmerkt met de massieve houten elementen en elegantie. Verder zorgt de kwaliteitsstoffering dat de zitting een heerlijk fijn gevoel geeft. De armleuningen zorgen voor een optimaal comfort.

Wiesner Hager Nooi klapstoel

Op zoek naar de ideale zaalstoel? Dan is de Hager Nooi de stoel die u zoekt! De Hager Nooi beschikt over veel kwaliteiten een fijn zitcomfort en sportieve uitstraling. Deze stoel kunt u ook gemakkelijk in elkaar zetten en opstapelen. Perfect wanneer u bijvoorbeeld af en toe presentaties geeft in een bepaalde ruimte.

Wiesner Hager's ruime aanbod

Ook met producten op het gebied van conferentiestoelen en bureaustoelen probeert Wiesner Hager vooroploper te zijn op het gebied van innovatie. Wilt u eens in een andere setting overleggen in plaats van aan een tafel met normale zitstoelen? Dan is de Pulse conferentiestoel een zeer goede keuze als nieuwe (vergader) stoel. Het is een hoogwaardig representatief zitmeubel waarbij u in een unieke setting kunt vergaderen of overleggen. Door de deze setting, zal u nog creatiever, effectiever en efficiënter te werk kunnen gaan. De ideale vormgeving en fijne zithouding is het ook de ideale stoel voor uw business lounge of managementkantoor.

Op zoek naar een stoel die stapelbaar is en snel opgeruimd kan worden voor bijvoorbeeld lezingen of toespraken? Dan is de Wiesner Hager Publix de beste keuze. En bent u nou op zoek naar nieuwe innovatieve bureaustoelen die beschikken over een heerlijke zitting en strakke moderne uitstraling? Dan moet u zeker eens de Wiesner Hager Poi bureaustoel proberen, welke beschikbaar is in verschillende varianten. De Poi heeft een zeer uitnodigende uitstraling en beschikt over uitstekend comfort. De armleuningen zorgen ook bij deze stoel voor de beste ondersteuning.

Voor een indicatieprijs of proefplaatsing kunt u altijd contact opnemen! Ook wanneer u bijvoorbeeld benieuwd bent naar de voordeligste uitvoering of in welke situaties korting verwachten mogelijk is. De getoonde prijs kan namelijk verschillen wanneer u meer stuks aanschaft.

Als u op zoek bent naar een barkruk zit u bij Wiesner Hager goed. Hiervoor is het Macao model ontworpen. Een moderne barkruk waarbij u een fijne zithouding kan innemen.

De innovatieve producten van Wiesner Hager

Wiesner Hager beschikt naast verschillende soorten stoelen over allerlei innovatieve kantooroplossingen die klaar zijn voor de toekomst en het nieuwe werken. Zo vind u in ons assortiment onder anderen verschillende flexibele (klap)tafels. Zo is het Wiesner Hager Flex Tabel programma gericht op het optimaal inrichten van functionele ruimtes. Hierdoor kan er gemakkelijk vergadert en overlegd worden in verschillende ruimtes. De tafel is tevens optioneel leverbaar in verschillende kleuren tafelblad, frame en onderstel. Verder beschikken wij over verschillende slimme klaptafels, die gebruikt kunnen worden in verschillende settings. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Klaptafel F.T.S. serie, clip tafel en N-Table, waarbij de klant, bezoeker of werknemer totaal niet door heeft dat het daadwerkelijk een klaptafel is door het prachtige design. Wilt u de vergaderruimte in één keer vullen met een complete verggader set die op maat gemaakt wordt voor uw onderneming? Dan raden wij aan om te kiezen voor het Wiesner Hager Pulse vergadersysteem. Met een unieke vormgeving, de beste materialen, nieuwste kleuren en perfecte details en toevoegingen is het een modulair concept waardoor uw conferentie of vergadering zeker top zal verlopen.

Mijnkantoorinrichting is officieel leverancier van Wiesner Hager

Wiesner Hager biedt vele mogelijkheden om uw kantoor bestand te maken voor de toekomst. Door de grote veranderingen van afgelopen jaren is het essentieel mee te gaan met de tijd. De productie van Wiesner Hager is er op gericht om alles uit uw werkdag te kunnen halen. Mijnkantoorinrichting helpt u graag met het vinden van de kantoormeubelen die passen bij uw situatie. Neem daarom gemakkelijk contact met ons op, dan kijken we samen naar de beste oplossing.

9.4 / 10

339+ beoordelingen

© 2013 - 2024 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel