• Wiesner Hager Flexibele tafels Flex Table Programma
  Wiesner Hager Flexibele tafels Flex Table Programma
 • Wiesner Hager Klaptafel serie F.T.S.
  Wiesner Hager Klaptafel serie F.T.S.
 • Wiesner Hager Flexibele klaptafel n-table
  Wiesner Hager Flexibele klaptafel n-table
 • Wiesner Hager NFT Klaptafel
  Wiesner Hager NFT Klaptafel
 • Wiesner Hager Clip tafel
  Wiesner Hager Clip tafel
 • Wiesner Hager Client Tafelsysteem
  Wiesner Hager Client Tafelsysteem
 • Wiesner Hager Aluform stoel
  Wiesner Hager Aluform stoel
 • Wiesner Hager Arta stoelen
  Wiesner Hager Arta stoelen
 • Wiesner Hager Pulse vergadersysteem
  Wiesner Hager Pulse vergadersysteem
 • Wiesner Hager Pulse konferentiestoel
  Wiesner Hager Pulse konferentiestoel
 • Wiesner Hager Macao programma
  Wiesner Hager Macao programma
 • Wiesner Hager Macao barkruk
  Wiesner Hager Macao barkruk
 • Wiesner Hager Poi bureaustoel
  Wiesner Hager Poi bureaustoel
 • Wiesner Hager Theba fauteuille
  Wiesner Hager Theba fauteuille
 • Wiesner Hager Grace fauteuil
  Wiesner Hager Grace fauteuil
 • Wiesner Hager Pixie zit kubus
  Wiesner Hager Pixie zit kubus
 • Wiesner Hager Fizz projectstoel
  Wiesner Hager Fizz projectstoel
 • Wiesner Hager Publix multifunctionele stoel
  Wiesner Hager Publix multifunctionele stoel

Wiesner hager

Wiesner Hager wil vooroplopen in het ontwerpen van toekomstige werkomgevingen. Met innovatieve producten  zorgt het kantoormeubelmerk voor een vernieuwde collectie voor ieder kantoor dat mee wil gaan met de tijd. Ouderwetse kantoren omtoveren tot fijne eigentijdse plekken is de belangrijkste taak van Wiesner Hager. Een ideale werkplek creëren waarbij er ruimte is voor uzelf en ook voor een perfecte samenwerking met uw collega's. Verder heeft dit innovatieve bedrijf een zeer actief milieubeleid. Dit beleid is al sinds de jaren 80 onderdeel van het bedrijf en verweven in de bedrijfsfilosofie en het milieu management systeem. Daarom kan Wiesner Hager met trots zeggen dat het bedrijf klaar is voor de toekomst.

Wiesner Hager stoel

Mijnkantoorinrichting beschikt over een ruime collectie Wiesner Hager kantoormeubilair. Denk hierbij aan stoelen, bureaustoelen en vergaderstoelen. De Wiesner Hager Aluform stoel is de perfecte allround stoel voor ieder kantoor. Deze stoel kan gebruikt worden als stoel in de wachtkamer, vergaderstoel of kantinestoel. Verder is de stoel beschikbaar in verschillende kleuren en heeft het een ultiem zitcomfort. De moderne belijning legt de nadruk op het unieke design en fijne karakter van deze innovatieve klassieker. Een ander stijlvol model is de Wiesner Hager Arta, die zich kenmerkt met de massieve houten elementen en elegante indruk. Verder zorgt de kwaliteitsstoffering dat de zitting een heerlijk fijn gevoel geeft.

Ook op het gebied van conferentiestoelen en bureaustoelen probeert Wiesner Hager vooroploper te zijn op het gebied van innovatie. Wilt u eens in een andere setting overleggen in plaats van aan een tafel met normale zitstoelen? Dan is de Pulse conferentiestoel een zeer goede keuze. Het is een hoogwaardig representatief zitmeubel waarbij u in een unieke setting kunt vergaderen of overleggen. Door de unieke vergadersetting, zal u nog creatiever, effectiever en efficiënter te werk gaan. De ideale vormgeving en fijne zithouding is het ook de ideale stoel voor uw business lounge of managementkantoor.

Op zoek naar een stoel die stapelbaar is en zo snel opgeruimd kan worden voort bijvoorbeeld lezingen of toespraken? Dan is de Wiesner Hager Publix de beste keuze. En bent u nou op zoek naar een innovatieve bureaustoel die beschikt over een heerlijke zitting en strakke moderne uitstraling? Dan moet u zeker eens de Wiesner Hager Poi bureaustoel proberen, welke beschikbaar is in verschillende varianten. De Poi heeft een zeer uitnodigende uitstraling en beschikt over uitstekend comfort. Voor een indicatieprijs of proefplaatsing kunt u altijd contact opnemen!

De innovatieve producten van Wiesner Hager

Wiesner Hager beschikt naast verschillende soorten stoelen over allerlei innovatieve kantooroplossingen die klaar zijn voor de toekomst en het nieuwe werken. Zo vind u in ons assortiment onder anderen verschillende flexibele (klap)tafels. Zo is het Wiesner Hager Flex Tabel programma gericht op het optimaal inrichten van functionele ruimtes. Hierdoor kan er gemakkelijk vergadert en overlegd worden in verschillende ruimtes. De tafel is tevens leverbaar in verschillende kleuren tafelblad, frame en onderstel. Verder beschikken wij over verschillende slimme klaptafels, die gebruikt kunnen worden in verschillende settings. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Klaptafel F.T.S. serie, clip tafel en N-Table, waarbij de klant, bezoeker of werknemer totaal niet door heeft dat het daadwerkelijk een klaptafel is door het prachtige design. Wilt u de vergaderruimte in één keer vullen met een complete verggaderset die op maat gemaakt wordt voor uw onderneming? Dan raden wij aan om te kiezen voor het Wiesner Hager Pulse vergadersysteem. Met een unieke vormgeving, de beste materialen, nieuwste kleuren en perfecte details en toevoegingen is het een modulair concept waardoor uw conferentie of vergadering zeker top zal verlopen.

Mijnkantoorinrichting is officieel verkoper van Wiesner Hager

Wiesner Hager biedt vele mogelijkheden om uw kantoor bestand te maken voor de toekomst. Door de grote veranderingen van afgelopen jaren is het essentieel mee te gaan met de tijd. De productie van Wiesner Hager is er op gericht alles uit uw werkdag te kunnen halen. Mijnkantoorinrichting helpt u graag met het vinden van de kantoormeubelen die passen bij uw situatie. Neem daarom gemakkelijk contact met ons op, dan kijken we samen naar de beste oplossing.

9.4 / 10

339+ beoordelingen

© 2013 - 2023 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel