HAWORTH- COMFORTO Bureaustoelen    - voor alle stoffen Comforto klik hier


Op zoek naar een nieuwe bureaustoel van Comforto? Bij mijnkantoorinrichting.nl bent u aan het juiste adres! De bureaustoelen van Comforto bevorderen de ergonomische zithouding en verhogen daardoor het werkplezier. In de collectie van mijnkantoorinrichting.nl vindt u een ruime collectie aan bureaustoelen van Comforto. Bureaustoelen passend bij ieder type lichaam, lengte en gewicht. Bestel uw Comforto bureaustoel eenvoudig en snel in onze webshop. 

Alles over bureaustoelen van Comforto

Het van oorsprong Duitse merk Comforto is in 1988 overgenomen door het grote Amerikaanse bedrijf Haworth. Sinds deze overname is het bedrijf onwijs bekend geworden. De bureaustoelen van Comforto staan voor degelijkheid, een ruime verstelmogelijkheid en innovaties. Wist u dat de vergaderstoelen van Comforto door veel ARBO-deskundigen worden geadviseerd? Bij mijnkantoorinrichting.nl vindt u een ruime aanbod aan bureaustoelen van Comforto uit voorraad leverbaar. 

Ergonomie is een aspect dat Comforto hoog in het vaandel heeft staan. Sinds 1968 is het bedrijf al actief bezig met dit onderwerp. Ze hebben er zelfs een studie aan gewijd, genaamd: ‘integrated workspace’. De Duitse ontwerper Luigi Colani werd gevraagd om de eerste interactieve stoel te ontwerpen. Zijn concept is tegenwoordig nog altijd terug te zien in de Comforto bureaustoelen en er wordt nog altijd hard gewerkt om nieuwe standaarden te zetten, wat betreft de ergonomie. Op deze manier blijft Comforto pionier in de snel veranderende kantoorwereld. 

Verschillende Comforto bureaustoelen 

Sinds de oprichting in 1967 heeft Comforto verschillende bureaustoelen op de markt gebracht. Van oerdegelijke bureaustoelen tot hele uitgesproken directiestoelen. U vindt ze allemaal in de collectie van mijnkantoorinrichting.nl. De Duitse degelijkheid en de verschillende verstelmogelijkheden maken de bureaustoelen van Comforto ontzettend populair bij grote bedrijven die hun personeel van een ergonomische werkhouding willen voorzien. Bij mijnkantoorinrichting.nl hebben we verschillende bureaustoelen uit voorraad leverbaar. Verschillende modellen zijn: Fern, Zody (comforto 89), Very (Comforto 62), Dynaflex, Comforto 59, Lively (Comforto 29), Comforto 55, S_con bureaustoel en de Soji

 

Bestel uw nieuwe Comforto bureaustoel bij mijnkantoorinrichting.nl

Bestel uw nieuwe Comforto bureaustoel bij mijnkantoorinrichtingen.nl. In onze webshop vindt u een hoop artikelen die snel geleverd kunnen worden. Onze Comforto bureaustoelen worden door heel Nederland en België bezorgd. Wilt u liever advies ontvangen bij het kiezen van de juiste Comforto bureaustoel voor uw werksituatie? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Onze adviseurs voorzien u graag van passend advies. Neem contact op via: 076-5729136 of info@mijnkantoorinrichting.nl.

 

9.4 / 10

339+ beoordelingen

© 2013 - 2023 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel