• KÖNIG + NEURATH TALK.BOX BELCEL
  KÖNIG + NEURATH TALK.BOX BELCEL
  € 7.500,00 € 5.299,00
 • Incl. plaatsen!

  VOX SMALL akoestische telefooncel VOX101
  VOX SMALL akoestische telefooncel VOX101
  € 6.950,00 € 4.827,00
 • Incl. plaatsen!

  VOX MEDIUM akoestische werkplek VOX201
  VOX MEDIUM akoestische werkplek VOX201
  € 9.825,00 € 6.829,00
 • Mikomax Hush Phone telefooncel
  Mikomax Hush Phone telefooncel
  € 9.000,00 € 7.650,00
 • RIM BELLO STA HULP voor belcel
  RIM BELLO STA HULP voor belcel
  € 399,00
 • Busypod Akoestische belcel PhoneBooth model BP1000
  Busypod Akoestische belcel PhoneBooth model BP1000
  € 9.950,00 € 7.406,00
 • BOW One Akoestische Telefooncel Belcel
  BOW One Akoestische Telefooncel Belcel
  € 6.685,00 € 5.499,00
 • Konig + Neurath QUIET BOX akoestische belcel
  Konig + Neurath QUIET BOX akoestische belcel
 • Lande Suono akoestische concentratie unit
  Lande Suono akoestische concentratie unit
 • Telefooncel akoestisch met open bovenzijde
  Telefooncel akoestisch met open bovenzijde
  € 2.750,00

Belcel

De telefooncel van o.a. Hushphone is zoals de naam het al zegt een akoestische telefooncel / belcel voor kantoor, modern en van alle gemakken voorzien. Deze telefooncel op kantoor beschikt over de beste akoestische eigenschappen op de markt en is van alle gemakken voorzien. De belcel staat in het teken van het verbeteren van het werkgeluk, de vitaliteit en gezondheid op kantoor. Akoestiek is een belangrijk onderdeel op kantoor en kies dan ook de beste oplossing!

De akoestische belcel op kantoor heeft niet alleen een goede akoestiek maar houdt ook rekening met de gezondheid van medewerkers en de flexibiliteit op kantoor. Een telefooncel op kantoor werkt beter! HushPhone is dé plek voor een telefoon- of videogesprek waarbij een geluiddichte ruimte een vereiste is.

De akoestische belcel is een steeds vaker terugkerende ruimte in veel kantoren. Een belcel is een rustige omgeving die wordt geproduceerd met akoestische materialen. Hierdoor wordt u even afgesloten van de buitenwereld. Zo kunt u binnen een paar seconden wegstappen van de hectische en drukke kantoorruimte om u even volledig af te sluiten. De akoestische belcel biedt verschillende voordelen voor medewerkers van uw bedrijf. Medewerkers kunnen in in alle rust telefoongesprekken voeren. Dit is erg prettig wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe klant probeert binnen te halen of een gesprek wilt voeren dat privé is. Hiernaast is de belcel een comfortabele werkomgeving door de perfecte geluidsisolatie die ieder product bevat. Akoestische belcellen zijn dus zeker een meerwaarde binnen iedere kantoorruimte. 

Belcel voor kantoor

Een akoestische belcel zorgt er dus voor dat u volledig geconcentreerd telefoongesprekken kunt voeren zonder gestoord te worden door andere collega's. Iedereen herkent deze situatie: u wilt net een belangrijke meeting in gaan of een belangrijk belletje plegen en precies op dat moment heeft de collega naast u ook een telefoongesprek gepland staan met zijn klant. Erg vervelend voor de bellers en de rest van het kantoor die op dit moment gestoord worden. Een belcel is de perfecte akoestische ruimte binnen uw kantoor. Hier kunt u volledig geconcentreerd bellen zonder gestoord te worden door geluiden om u heen. Een prettige gedachte is natuurlijk ook dat u weet dat u uw collega’s niet stoort. De akoestische belcel is niet alleen maar erg functioneel, het is ook een gaaf meubelstuk binnen uw kantoorinterieur! 

Verschillende opties akoestische telefooncel

Mijnkantoorinrichting heeft verschillende modellen akoestische belcellen in het aanbod. Iedere belcel heeft haar unieke eigenschappen die zorgen voor de perfecte bel- en werkplek. Een van onze favoriete akoestische telefooncellen is de Busypod telefooncel PhoneBooth. Hierin kunt u op een comfortabele manier in alle rust de belangrijkste telefoongesprekken voeren. Tijdens het telefoneren zal u niet gestoord worden door andere collega's op kantoor. Ook is deze innovatieve telefooncel van alle gemakken voorzien. Zo is er een tafeltje waar u uw laptop kunt plaatsen en een in hoogte verstelbare comfortabele kruk waar u op kunt zitten. U kunt er voor kiezen om een stopcontact, USB-poort en draadloze oplader in de cel te plaatsen. Andere top eigenschappen zijn de goede ventilatie, led- verlichting, bezet waarschuwingslampje en natuurlijk de gebruikte akoestische producten om tot de beste geluidsdemping te komen. 

Ook de JUST4ME belcel is een zeer geliefd product. Door de vele akoestische (duurzame) materialen die gebruikt zijn tijdens de productie zal u een puur gevoel van absolute rust ervaren om u volledig te kunnen focussen op de belangrijkste werkzaamheden. Door de gestoffeerde akoestische panelen zal ieder telefoongesprek soepel verlopen. Ook kunt u gemakkelijk aantekeningen maken door de aanwezige legplank. Het strakke design zorgt ervoor dat de akoestische belcel niet alleen erg functioneel, maar ook een prachtig meubilair op kantoor is. 

De beste akoestische belcel bestelt u bij Mijnkantoorinrichting

Wanneer u op zoek bent naar de beste belcel voor uw kantoorruimte bent u bij Mijnkantoorinrichting aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan belcellen, waarbij al het omgevingsgeluid gedempt wordt. Door de akoestische wanden zal u zonder gestoord te worden belangrijke telefoongesprekken kunnen voeren met belangrijke klanten of zakenrelaties. Zo zal de bellende collega zichzelf beter kunnen concentreren op het gesprek en andere collega's op de werkvloer niet storen. We zien u graag verschijnen in onze showroom. Onze specialisten vertellen u graag meer over de belcel die perfect binnen uw situatie past en voorzien u graag van alle nodige informatie. Neem hiervoor gemakkelijk en volledig vrijblijvend contact met ons op.

 

9.4 / 10

339+ beoordelingen

© 2013 - 2024 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel