• Bureaufiets Oxibike
    Bureaufiets Oxibike

    OxibikeDe Oxibike is bedoeld om te kunnen bewegen tijdens het werken. De bureaufiets heeft het dynamisch werken verrijkt.

    De trapweerstand heeft een micro verstelling dat zorgt voor de juiste weerstand. Het zadel is in hoogte…

    € 325,00 € 299,00

Fietswerkplek

Met een bureaufiets kun je zitten en bewegen heel goed af wisselen.

Het afwisselen tussen staand en zittend werken is een ergonomisch verantwoorde keuze. Naast staand, kun je ook een bureaufiets aan het bureau schuiven. De bureaufiets kun je heel simpel verplaatsen en is daarom gemakkelijk te gebruiken in combinatie met onze zit-sta bureaulijnen. Door te fietsen op de werkplek bevorder je de bloedsomloop en werk je productiever, blijf je langer geconcentreerd en ben je daarnaast lekker gezond bezig! 

Bureaufiets

Een bureaufiets of ook wel BUREAU BIKE is een ideaal middel om een hele dag statisch zitten te onderbreken. Bij langdurig zitten zijn je beenspieren niet tot nauwelijks actief. Hierdoor vermindert de doorbloeding van je spieren. Dit heeft mogelijk fysieke en psychische klachten tot gevolg. Door te fietsen op het werk verklein je de kans op gezondheidsklachten. Achter het bureau.

Met een bureaufiets kom je in beweging, je wisselt zittend en staand werk af door tijdens het werk af en toe te fietsen. Fietsen op de werkplek heeft als voordeel dat je productiever, fitter en beter geconcentreerd bent. 

Fiets je fit achter je bureau

De Bureau bike is een unieke manier om je werk te doen achter je (zit/sta) bureau of om te vergaderen met collega's (werkblad moet op hoogte van minimaal 110cm in te stellen zijn). Dankzij  onze bureaufiets werk je actief aan je gezondheid op de werkplek. Daarnaast heeft bewegen een bewezen positief effect op je gezondheid, concentratie en creativiteit. 
Door het fietsen op onze Bureau Bike af te wisselen met zowel zitten op een goede bureaustoel als staand werken, ga je actief alle negatieve gevolgen van te veel en te lang zitten tegen. 

9.4 / 10

339+ beoordelingen

© 2013 - 2024 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel