Bureaus

Wang bureau, zit-sta werkenBench werkplekZit-sta werkplek, gasliftwerkplek, zit sta werkenWorkspaceone Thuiswerkplek Workspaceone.nl


Een goede werkplek is belangrijk voor u en uw organisatie. mijnkantoorinrichting.nl levert een diversiteit aan instelbare en verstelbare werkplekken, van ergonomische werkplekken, thuiswerkplekken tot managers en directie werkplekken en van flex-werkplekken tot bench opstellingen. De succesvolste in ons assortiment zijn o.a Konig & Neurath, Wini, Robberechts

mijnkantoorinrichting.nl heeft een enorme keuze aan producten voor een complete werkplek inrichting voor elk budget. Bij de inrichting van een werkplek is ergonomie een belangrijk aandachtspunt. Een goede zithouding en een dynamische werkplek zorgt voor ergonomisch werken.
Onze collectie bevat bureaus in verschillende hoogte verstellingen. Variërend van handmatige verstelling tot elektrische zit-sta bureaus.
Ook een ergonomische bureaustoel mag niet aan uw werkplek ontbreken voor optimaal ergonomisch werken.
Al onze producten voldoen aan alle EU richtlijnen en staan bekend om ergonomie, design en kwaliteit.

Genieten in een werkomgeving wordt niet alleen positief beïnvloed door dynamisch werken. Een persoonlijk design is van groot belang, elke organisatie is immers uniek. Een werkomgeving die prettig, rustgevend en harmonieus is, levert een belangrijke bijdrage aan mentaal welzijn. Wij helpen bij het bepalen van de inrichting en de sfeer, maar ook met het implementeren van dynamisch werken. Van begin tot eind dus. Onze adviseurs kunnen u adviseren over stoffen, materialen en kleuren. Wij ontvangen graag foto’s van de betreffende ruimte en vragen u om een plattegrond aan te leveren. Daarna gaat de projectstudio voor u aan de slag. Bij het ontwerpen van werkplekken wordt veel aandacht besteed aan het toepassen van duurzame materialen en vormen, modulariteit en flexibiliteit. Zo kunnen we inspelen op uw persoonlijke wensen, maar ook op veranderingen in de toekomst van de werkomgeving.

 

9.4 / 10

339+ beoordelingen

© 2013 - 2023 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel