HAG Bureaustoel 

HAG Capisco zadelstoelHAG Capisco PulsHAG FutuHAG H03 bureaustoelHAG H04 bureaustoelHAG H05HAG H09HAG H09HAG Sofi bureaustoelHAG vergaderstoelen konferentiestoelen HAG SidewayHAG Onderdelen

Kiest u voor een bureaustoel van HAG voor op kantoor, dan bent u verzekerd van een bureaustoel van Scandinavisch topkwaliteit. De bureaustoelen van HAG kenmerken zich vanwege het een uitstekend zitcomfort in combinatie met een hoogwaardig design. HAG ontwerpt, produceert en verkoopt al duurzame, ergonomische bureaustoelen sinds de oprichting in 1943. En met succes!

Dynamisch zitten met de bureaustoelen van HAG
Hoe gek het ook klinkt: een bureaustoel is een belangrijk middel in het verbeteren van de gezondheid en het verhogen van de werkproductie. Meer dan ooit brengen we tijd door op een bureaustoel. Daarom is het belangrijk om een bureaustoel te hebben die bijdraagt aan de gezondheid. Laat een bureaustoel van HAG daar nu precies voor staan. De stoelen van HAG zijn voorzien van een ‘Balanced Movement Mechanism’. Dit mechanisme zorgt ervoor dat u uw lichaam volledig in balans houdt. Doordat het lichaam constant balanceert op de stoel blijft het continu in beweging. Leunt u bijvoorbeeld zelf achterover, dan kantelt de voorkant omhoog. Ook de enkels en kuiten blijven hierdoor geprikkeld. Dit zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie, dat meer energie en een betere concentratie als gevolg heeft. 

Een groot assortiment bureaustoelen van HAG
In de collectie HÅG bureaustoelen van mijnkantoorinrichting.nl vindt u een divers aanbod bureaustoelen. De bureaustoelen van HAG zijn ingedeeld in productfamilies. Een aantal bureaustoelen uit de productfamilie is: HAG Creed, HAG Sofi en HAG Futu.

HAG Bureaustoel Creed 

De HAG Creed kenmerkt zich vanwege het gemak, waarmee deze bureaustoel te verstellen is. Daardoor leent deze stoel zich erg voor een flexkantoor. De kanteltechniek die in deze stoel verwerkt zit, zorgt ervoor dat u de hele dag in beweging blijft. 

HAG Bureaustoel Sofi 

De HAG Sofi is een ergonomische bureaustoel in een stijlvol en elegant jasje. Typisch voor deze bureaustoel zijn de wegklapbare armleggers die op deze bureaustoel kunnen worden geplaatst. Qua functionaliteiten lijkt deze bureaustoel op het familielid: HÅG Futu.

HAG Bureaustoel Futu

De HAG Futu is de allrounder binnen de HAG-familie. Deze stoel is echt goed verstelbaar per gebruiker en leent zich daarom erg voor een flexkantoor. De Futu heeft een moderne uitstraling met rechte hoeken en strakke lijnen. 

 

Bureaustoelen van HAG: hoogwaardig design dat wordt beloond

HAG heeft naast zitcomfort een prachtig design hoog in het vaandel staan. Geconcludeerd kan worden dat dit het bedrijf heel goed af gaat. Het Scandinavische bedrijf heeft namelijk met de bureaustoelen al verschillende awards gewonnen voor het innovatieve, creatieve en duurzame karakter dat ze de bureaustoelen meegeven. Een bijkomend voordeel van de aanschaf van een bureaustoel van HAG is dat u reklening houdt met het milieu. Duurzaamheid en een zo laag mogelijke impact op het milieu zijn namelijk belangrijke criteria in het productieproces van de bureaustoel. 

 

Bestel uw nieuwe HAG bureaustoel online in onze webshop 

Bestel uw nieuwe HAG bureaustoel bij mijnkantoorinrichtingen.nl. In ons assortiment hebben wij veel artikelen die we heel snel kunnen leveren. Onze bureaustoelen van HÅG worden gratis door heel Nederland geleverd. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste HAG bureaustoel voor uw kantoorruimte of bedrijfspand? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zij voorzien u graag van passend en vrijblijvend advies. Alles met als doel om de HAG bureaustoel te vinden die het beste bij u past.


9.4 / 10

339+ beoordelingen

© 2013 - 2024 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel