RH New Logic

De RH New Logic is een ergonomische bureaustoel die van alle gemakken voorzien is. Het optimale zitcomfort dat deze stoel te bieden heeft, laat u versteld staan. Het is essentieel dat u op de werkvloer op een gezonde en fijne manier uw werk kunt uitvoeren, zonder last te krijgen van eventuele lichamelijke klachten. De voorziening in een goed en gezond welzijn is erg belangrijk; juist wanneer u aan het werk bent. Dit is niet alleen goed voor uw fysieke gesteldheid, maar ook voor de effectiviteit van uw werkdag. Met een comfortabele stoel zal u uw werk nog beter uit kunnen voeren en beter kunnen presteren. We bespreken de verschillende uitvoeringen, Zweedse perfectie en de andere positieve eigenschappen van deze ergonomische bureaustoel.

Ergonomische bureaustoel RH New Logic

De RH New Logic kan zich met al haar eigenschappen zeker een ergonomische bureaustoel noemen. De stoel is van alle gemakken voorzien die zorgen voor een ongekende zitervaring, waardoor u erg gefocust en doelgericht te werk kan gaan. De stoel kan perfect ingesteld worden om uw lichaam van de beste ondersteuning te voorzien. De New Logic is een verbetering van de eerdere series die comfort, ergonomie en een functioneel design combineren. Niet voor niets dat verschillende arbo specialisten al jarenlang dit merk aanraden.

Wat maakt deze bureaustoel zo bijzonder?

  • U heeft keuze uit verschillende soorten wielen, waardoor de stoelen geschikt zijn voor zowel harde vloeren als zachte vloeren;

  • U heeft de keuze uit een lage rug, medium rugleuning en een hoge rugleuning. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies voor de beste keuze!

  • De zithoogte van de zitting is gemakkelijk in te stellen, net als de zitdiepte en de lendensteun hoogte, voorzien van een uniek 2 PP bewegingsmechanisme

  • Door de specificaties in de lendensteun krijgen uw lenden in uw onderrug de allerbeste ondersteuning.

  • De bureaustoel is erg gebruiksvriendelijk en van alle gemakken voorzien.

  • Het kantoormeubel is zo ontworpen dat de bloedcirculatie wordt verbeterd en uw benen de optimale ondersteuning krijgen.

  • De neksteun en hoofdsteun zijn in diepte verstelbaar om deze lichaamsdelen volledig te kunnen ontlasten.

  • Het aantal mm zitbreedte kan vergroot worden indien dit gewenst is

  • De stoel kan uitgebreid worden met verschillende accessoires en andere producten

  • Het ontwerp van de stervoet zorgt ervoor dat uw benen ten alle tijden in een houding van 90 graden kunnen staan. 

De duurzame ergonomische bureaustoel

De RH New Logic is een duurzame bureaustoel. De stoel uit de RH Logic serie is op een erg milieuvriendelijke manier geproduceerd. Zo is de draaistoel ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan. Er is bij de productie alles aan gedaan om het milieu zo min mogelijk aan te tasten. Hiernaast zijn de onderdelen gemakkelijk te scheiden, 100% recyclebaar en vrij van giftige stoffen. Grote delen van het gebruikte plastic, staal en aluminium komen van gerecycled materiaal.

Design RH New Logic

Het design van de RH New Logic (vaak bekend als naam Logic) is prachtig mooi en zal perfect binnen uw kantoor passen. De bureaustoel is gebaseerd op de inzichten van professionals Anna Hallams en Johan Lundell. Zij wisten tijdens het ontwerp precies waar zij hun aandacht op moesten richten en op welke manier zij te werk moesten gaan voor het allerbeste eindresultaat. Het visuele ontwerp is ontwikkeld met oog voor detail, een strakke vorm en verfijnde uitstraling. Kortom: een toegankelijke en comfortabele stoel, waarbij uitgebreid stil wordt gestaan bij de looks en het design. Op zoek naar bijpassende bureaus of andere kantoorartikelen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Aanbod RH New Logic Mijnkantoorinrichting

Mijnkantoorinrichting beschikt over verschillende topmodellen van de RH New Logic collectie. De RH New Logic 220en RH New Logic 200 zijn topstoelen die voorzien zijn van eerder genoemde gemakken. Ook kunnen de stoelen in verschillende kleuren, types, stoffen en stiksels samengesteld worden. De specialisten van Mijnkantoorinrichting helpen u graag bij het vinden van de bureaustoel die perfect past bij uw kantoorsituatie. Neem gemakkelijk en geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een afspraak bij ons in de showroom!

9.4 / 10

339+ beoordelingen

© 2013 - 2024 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel