• BOW One Akoestische Telefooncel Belcel
  BOW One Akoestische Telefooncel Belcel
  € 6.685,00 € 5.300,00
 • BOW Two Akoestische Meetingbox
  BOW Two Akoestische Meetingbox
  € 9.250,00 € 7.345,00
 • BOW FOUR Akoestische Meetingbox
  BOW FOUR Akoestische Meetingbox
  € 13.585,00 € 10.500,00
 • BOW Six Akoestische Meetingbox
  BOW Six Akoestische Meetingbox
  € 16.725,00 € 14.125,00
 • BOW Nine Akoestische Meetingbox
  BOW Nine Akoestische Meetingbox
  € 20.975,00 € 16.990,00
 • BOW Twelve Akoestische Meetingbox
  BOW Twelve Akoestische Meetingbox
  € 24.935,00 € 21.495,00
 • BOW akoestische specials
  BOW akoestische specials
 • BOW akoestische special
  BOW akoestische special

Akoestische werkplek - Akoestische ruimte - Akoestische vergaderruimtes

mijnkantoorinrichting  levert scherp de akoestische oplossingen van BOW.

Met BOW leveren we de prachtige bouwstenen waarmee jij de indeling van jouw kantoorruimten compleet flexibel maakt. Van akoestische belcel box tot aan een prachtige grote flexibele vergaderunits.

Als u in de toekomst verandert, veranderen onze BOW boxen gewoon weer met  u mee.

Voor welke configuratie jij ook kiest, helemaal customized of toch voor één van onze voorbeelden, jouw BOW fit-out zal altijd de volgende eigenschappen hebben: akoestisch aangenaam, goed geventileerd, eenvoudig (her)monteerbaar en vooral prettig om in te werken.

Snel en flexibel jouw werkomgeving realiseren. Dat is waar BOW voor staat.
Blijvend aanpasbaar: van boxen om in te bellen, werken en overleggen tot aan het meubilair.

PLUG&PLAY
De boxen van BOW bouw je eenvoudig op uit losse bouwstenen. Altijd verpakt in aparte dozen die je per definitie eenvoudig kunt verplaatsen, ook in de lift. Wij voorzien elke box “af fabriek” van ventilatie, licht en stroom. Deze gehele installatie is gekoppeld aan één sensor met één stekker. Op het moment dat je verbinding maakt met het stopcontact is de BOW box 100% zelfvoorzienend geworden, zonder koppeling aan de in het gebouw al aanwezige klimaat-installatie. Plug&play dus.

AANPASBAAR
Met onze boxen stellen wij jou in staat om elke denkbare indeling van jullie office fit- out te realiseren. Deze perfecte fit zal na verloop van tijd wellicht niet meer geheel aansluiten bij jullie, dan doorontwikkelde, organisatie. Moeiteloos laten onze boxen zich dan weer aanpassen. Reconfiguratie is eenvoudig en bouwstenen kun je, indien daarbij nodig, blijvend bijbestellen. In één woord “aanpasbaar” dus.

PRETTIG EN DUURZAAM
Alle verwerkte materialen zijn door ons met zorg uitgekozen. Het werkklimaat is dan ook altijd aangenaam. Op het moment dat je binnenstapt verneem je dit direct. Daarnaast zijn onze boxen ook robuust en daarmee geschikt voor opeenvolgende gebruikscycli. Prettig en duurzaam dus.

Akoestische wanden
Werkgevers komen steeds meer achter de nadelen van de grote kantoortuin. Een van de mindere kanten daarvan is de geluidsoverlast en het gebrek aan mogelijkheden om zaken vertrouwelijk te bespreken. Vaak wordt er gedacht aan losse akoestische wanden of een akoestisch scheidingspaneel om de akoestiek te verbeteren.

De BOW-boxen, ook voorzien van akoestische plafondpanelen, bieden meer voordelen dan losse wanden. Met onze akoestische oplossingen vervang je verplaatsbare scheidingswanden op kantoor en maak je de ruimte multifunctioneel.

Met een BOW box realiseer je in een handomdraai aparte kamers. Ideaal voor bijvoorbeeld vergaderingen en het voeren van belangrijke telefoongesprekken. Afgesloten akoestische ruimtes zijn sterk te prefereren boven herbruikbare systeemwanden.

Afscheiding kantoor
Met onze boxen kun je eenvoudig werkruimtes van elkaar afscheiden. Bij BOW-oplossingen is het niet nodig om herbruikbare systeemwanden te plaatsen. Je maakt hiermee een afscheiding die ook nog eens de akoestiek in je kantoorruimte verbetert en daarnaast is deze toekomstbestendig. Een modulair systeem maakt het namelijk mogelijk om deze configuratie in de toekomst voor andere toepassingen te gebruiken. Het belang van afscheiding wordt in toenemende mate onderkend. De box is voorzien van geluidsisolerend vilt gemaakt van gerecycled plastic, een duurzame oplossing dus.

Op een afgesloten werkplek verricht je taken waar een grotere open ruimte zich minder voor leent. Je kunt er telefoongesprekken voeren zonder dat je collega’s er last van ondervinden. Ook kun je er vergaderen of een klant ontvangen. Dit kan minder goed met slechts het gebruik van bijvoorbeeld akoestische glazen wanden. Afscheiding door akoestische ruimtes gaat niet ten koste van zichtbaarheid. Je collega’s blijven benaderbaar.

Akoestische wand hout
Voor veel kantoorruimtes kiest men vandaag de dag voor een moderne, minimalistische stijl met onder andere houten wandpanelen. Uiteraard omdat houten akoestische panelen aan de wand ook goed oogt. Het nadeel van die indeling is de verminderde geluidsreductie. Met de oplossingen van BOW blijft de fraaie inrichting overeind. Dit zonder in te leveren op de akoestiek. Veel bedrijven geven de voorkeur aan een afgesloten BOW-box gemaakt van duurzame materialen. Deze verkiezen ze boven verplaatsbare kantoorwanden, die maar ten dele werken.

Galm is een veelvoorkomend akoestiekprobleem. Dit is weg te nemen door de aanschaf van onze BOW-boxen. Deze zijn tevens te voorzien van houten akoestische bekleding. Massief hout zorgt voor een warme aanblik van de werkplek. Het geeft een Scandinavische twist aan je kantoor. En je kiest voor een betere oplossing dan verplaatsbare scheidingswanden. Wij denken uiteraard graag mee met jouw persoonlijke wensen.

Akoestische wand bureau
Sommige bedrijven kiezen voor afscheiding tussen bureaus door middel van akoestische wanden of voor akoestische panelen met houten latten aan de wand. Met vrijstaande scheidingswanden demp je geluid enigszins. Toch is het wat betreft akoestiek en privacy niet de beste oplossing. Meer aanbevelenswaardig zijn onze BOW-boxen.

De BOW-boxen zijn ook uitgerust met akoestische wanden. Ze bieden meer privacy tijdens het werk dan mobiele kantoorwanden, een lamellen wand of akoestische bureauschermen in een grote ruimte. Sommige medewerkers worden sneller afgeleid dan anderen. Je kunt hun tegemoetkomen door ze in een BOW-box te laten werken.

Het is bewezen dat dit, door zijn akoestische eigenschappen, leidt tot betere werkprestaties. Met de oplossingen van BOW bieden wij een akoestische oplossing met natuurlijke uitstraling voor elke ruimte en, om niet onder te doen aan het design van een modern kantoor, leverbaar is verschillende kleuren als oplossing voor o.a. slechte akoestiek.

Akoestische scheidingswanden kantoor
Lange tijd leken mobiele akoestische wanden of akoestische schermen dé remedie tegen geluidsoverlast te zijn. Verplaatsbare kantoorwanden zouden de akoestiek op kantoor verbeteren. Dat doen ze ook, alleen met een BOW-box bereik je op dit gebied veel meer. De akoestische cabines zijn ontworpen om ruimtes af te schermen, houden hinderlijk geluid tegen en bieden daarnaast privacy. Onze BOW-boxen zorgen voor rust op de werkvloer. Die leidt tot een betere concentratie en verhoogde werkprestaties.

BOW-boxen zijn een kantooroplossing die je uit elkaar kunt halen en opnieuw kunt opbouwen. Ervaar hoezeer deze het geluid dempen in jouw kantoor. Ze zorgen ervoor dat ruis tot drie keer verder weg lijkt of zelfs helemaal niet hoorbaar is. Investeren in akoestische oplossingen is vanwege meerdere redenen een goed idee. Je collega’s werken fijner in een ruimte met een goede akoestiek. Die leidt tot minder stress en minder ziekteverzuim. De meest vooraanstaande ondernemingen verkiezen BOW-boxen boven akoestische wandpanelen op kantoor.

 

 

 

9.4 / 10

339+ beoordelingen

© 2013 - 2024 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel