• HAG SOFI 7500 De nieuwe SOFI met Mesh rugleuning
  HAG SOFI 7500 De nieuwe SOFI met Mesh rugleuning
  € 930,00 € 769,00
 • HAG Sofi model 7200 Bureaustoel met medium rugleuning
  HAG Sofi model 7200 Bureaustoel met medium rugleuning
  € 1.114,00 € 919,00
 • HAG Sofi model 7300 Bureaustoel met hoge rugleuning
  HAG Sofi model 7300 Bureaustoel met hoge rugleuning
  € 1.180,00 € 969,00
 • HAG Losse Hoofdsteun voor model Sofi
  HAG Losse Hoofdsteun voor model Sofi
  € 288,00 € 249,00
 • HAG Sofi model 7502 Communication conferentiestoel met Mesh rug
  HAG Sofi model 7502 Communication conferentiestoel met Mesh rug
  € 657,00 € 545,00
 • HAG Sofi model 7202 Communication conferentiestoel
  HAG Sofi model 7202 Communication conferentiestoel
  € 804,00 € 667,00
 • HAG Sofi model 7302 Communication conferentiestoel
  HAG Sofi model 7302 Communication conferentiestoel
  € 873,00 € 725,00

Hag Sofi

De Hag Sofi is een ergonomische bureaustoel die ervoor zorgt dat u nooit meer rug- of nekklachten ervaart. Door de beste en nieuwste technieken die gebruikt zijn bij de productie van deze bureaustoel, ervaart u het allerbeste zitcomfort ervaren. Het visuele design van de bureaustoel zorgt voor een aantrekkelijke uitstraling. De stoel is een lust voor het oog en past perfect binnen het interieur van uw kantoor. Ook weet u zeker dat u de werkdag volledig zorgeloos doorbrengt. U kunt zich volledig richten op het werk zonder zorgen over bijvoorbeeld een stijve rug, pijnlijke nek of andere zit-gerelateerde klachten. Door de fijne zitting zal u veel efficiënter te werk gaan en een hogere concentratie hebben. 

Kwaliteiten Hag Sofi
Andere belangrijke eigenschappen voor een ultiem comfort van de bureaustoel zijn de verstelbare zithoogte, verstelbare lendensteun, verstelbare schommelweerstand voor- en achterover en de slideback armleggers voor de optimale ondersteuning. De stoel is met zijn hoogwaardige functionaliteit een échte meerwaarde voor iedere kantoor. Ook wanneer u voornamelijk thuis werkt! Gun uzelf dit gevoel van ultiem comfort en pure luxe en bestel de Hag Sofi snel bij mijnkantoorinrichting.nl. 

Ergonomische bureaustoel 

Een ergonomische bureaustoel brengt veel voordelen met zich mee. Zo heeft de Hag Sofi een volledige bewegingsvrijheid voor- en achterwaarts. Door deze verstelbare schommelweerstand houdt u altijd de ideale zithouding aan. U maakt regelmatige onbewuste bewegingen en dit draagt bij aan een betere bloedcirculatie. De verstelbare lendesteun zorgt ervoor dat de holte in de rug wordt opgevuld. Dit is vele malen beter voor de gehele houding van uw lichaam. Ook bezit de bureaustoel een verstelbare zitdiepte en verstelbare zithoogte. Hierdoor houdt u altijd een zithouding van 90 graden aan. We verzekeren u dat u met de Hag Sofi de hele dag in een gezonde houding kan zitten. 

Design Hag Sofi

Het design van de Hag Sofi is uitmuntend te noemen. De beste design eigenschappen komen terug bij deze innovatieve bureaustoel. De stoel staat perfect bij uw (kantoor)interieur. Door de vele kleurmogelijkheden kunt u de bureaustoel volledig samenstellen naar uw specifieke wensen. Zo is het mogelijk om de zitting volledig te laten bekleden en deze te combineren met een voetster van aluminium. Ook zijn er tal van andere samenstellingen mogelijk om tot de ultieme bureaustoel te komen. De combinatie van het design en de vele kwaliteiten die deze stoel heeft, maakt de bureaustoel een geliefd product. Een andere fijne eigenschap van de Hag bureaustoel is dat deze geschikt is op zowel een zachte als harde vloer. Krassen op de vloer zijn verleden tijd en de wieltjes zorgen ervoor dat u zich altijd eenvoudig kunt verplaatsen door de ruimte. 

Duurzame bureaustoel

Wat ook niet onbelangrijk is: de Hag Sofi bureaustoel is de meest duurzame bureaustoel uit de gehele Nederlandse stoelenbranche. De gebruikte materialen zijn volledig recyclebaar. Daarnaast worden er geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Wel zo fijn om te weten!

Mesh rugleuning

Een van de nieuwste innovaties in de Håg Sofi collectie met mesh rugleuning is de Hag Sofi mesh 7500. Dit model is aantrekkelijk, innemend en inspirerend te noemen. Het Scandinavische design is terug te zien in het uiterlijk van deze stoel. De combinatie met de transparante rugleuning maakt het plaatje helemaal compleet. Alleen de beste eigenschappen komen naar voren bij de Hag Sofi mesh 7500, waarbij zowel aandacht is gegeven aan een uniek design als het geweldige zitcomfort. 

De Mesh rugleuning heeft naast een aantrekkelijke uitstraling nog een aantal voordelen. In de Mesh rugleuning zitten kleine gaatjes, waardoor uw rug voldoende geventileerd wordt. Dit is een erg fijne eigenschap wanneer u uren achter elkaar achter uw bureau op deze bureaustoel zit. Uw rug ventileert uitstekend en dit zorgt voor een nog fijnere werkdag en geen warme rug. 

Ook de Hag Sofi 7300 is een topproduct te noemen door de het gave model en de hoge rugleuning. Wist u dat u bij mijnkantoorinrichting.nl ook voor een innovatief bureau aan het juiste adres bent. Door onze ruime collectie is er altijd een bureau die perfect past binnen uw mogelijkheden en behoeftes. 

Uw Hag Sofi bureaustoel bestelt u bij Mijnkantoorinrichting.nl

De Hag Sofi bureaustoel is de perfecte bureaustoel voor iedere kantoorruimte. Met de ergonomische eigenschappen, vele kwaliteiten en prachtige uitstraling is deze bureaustoel de perfecte stoel voor iedere kantoorbaan. U bestelt de Hag Sofi stoel gemakkelijk bij Mijnkantoorinrichting.nl. Onze specialisten adviseren u graag en voorzien u van alle informatie die u nodig heeft. Neem daarom gerust contact met ons op voor een afspraak of kom gezellig langs in onze showroom in Etten-Leur en ervaar de Håg Sofi bureaustoel in het echt. 

Stoffencollectie klik hier

9.4 / 10

339+ beoordelingen

© 2013 - 2024 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel