Voor ARKI bent u bij mijnkantoorinrichting.nl op het juiste adres, we voeren de gehele collectie. Niet alle modellen en uitvoeringen staan op de site daar het assortiment van ARKI vrij uitgebreid is qua keuzes in bladen en onderstellen en de mogelijkheden tot bekabeling.

Bel of mailt u ons voor uw messcherpe ARKI prijsopgaaf 

Arki tafel van Pedrali: een bijzondere collectie als eetkamertafel, vergadertafel voor binnen en eventueel buiten gebruik. Leverbaar in diverse standaard afmetingen tot wel een lengte van 360 centimeter waarbij het blad slechts uit één geheel bestaat. Mail voor info van ARKI tafels naar info@mijnkantoorinrichting.nl 

Een moderne look met schuine poten van staal of hout. Ook is er nagedacht over kabelmanagement,  Arki tafel is ook leverbaar met een geïntegreerde kabelgleuf voor al uw kabelmanagement. Bestel de tafel in een vierkante, ronde of rechthoekige vorm en kies uit diverse soorten kleuren en afwerkingen.

Arki wit 6mm tafels

Arki Fenix tafels

Arki ronde tafels

Arki krukken

Wij helpen u graag met advies. Bel ons voor een afspraak in de showroom of vraag ons om een prijsopgave. Bel of chat met ons.

 

9.4 / 10

339+ beoordelingen

© 2013 - 2024 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel