Authentic Models

Mijnkantoorinrichting heeft een ruime collectie aan Authentic Models. Dit Nederlandse merk biedt prachtige replica's aan van verschillende populaire vervoersmiddelen van vroeger. Denk hierbij aan schaalmodellen uit categorieën van schepen, luchtvaart en verschillende typerende wagens. Hiernaast biedt dit prachtige merk een groot aanbod aan andere prachtige accessoires die écht iets uitstralen. De donkere accenten die steeds terugkomen in de verschillende ontwerpen maken ieder schaalmodel uniek. Net als de echtheid van de schaalmodellen. Aan ieder detail is gedacht en tot in de puntjes perfect afgewerkt. Veel mooiere schaalmodellen ga je niet snel vinden. De producten zijn gemaakt van de beste materialen en dat is terug te zien. Een prachtige decoratie op bijvoorbeeld uw bureau, kast of bijzettafel.

De binnenruimte van iedere woning of kantoorpand vertelt een verhaal. Een verhaal over bepaalde gebeurtenissen in het leven, dingen die erg veel betekenen voor ons, bezigheden die we adoreren en waar we graag onze tijd in steken. Verbinding en aantrekkingskracht zijn andere belangrijke kenmerken die het gehele assortiment van Authentic Models zo speciaal maken. De artikelen stralen een bepaalde klasse uit. Verder is ieder artikel geïnspireerd op de nieuwsgierige en avontuurlijke blik van de mens. Naast het eren en terugkijken op het verleden, beschikt Authentic Models over eigentijdse en moderne topstukken die uw ruimte een extra dimensie geven. ''Ontwerpen met een verhaal'' is niet voor niets een belangrijke uitspraak van de ontwerpers. Ook probeert Authentic Models ervoor te zorgen dat de producten in zowel moderne als klassieke ruimtes een prachtige toevoeging zijn.

Alle producten zijn met veel passie en vakmanschap in elkaar gezet. De met de handgemaakte producten hebben een oog voor detail, wat de ontwerpen zo bijzonder maken. De mensen weten wat ze doen, waardoor alle replica's er zo ongekend echt uit zien. Vakmanschap, tijd en liefde bepaalt het eindresultaat. Dit doet Authentic Models al meer dan 50 jaar lang. Eerst alleen in Nederland, tegenwoordig over de hele wereld. Iedere keer wanneer je het ontwerp ziet van een vliegtuig, boot, auto of wereldbol(kompas) moet er een wauw gevoel naar boven komen. U kan blijven kijken naar de schoonheid van ieder model. Door de vele opties is er een ruime keuze aan met de hand gemaakte producten die Authentic Models te bieden heeft.

Authentic Models producten

Mijnkantoorinrichting beschikt over een ruim aanbod aan producten met een verhaal. Hieronder bespreken we onze gaafste collecties.

Luchtvaart collectie Authentic Models

U zal al snel genoeg merken dat er verschillende soorten vliegtuigen te vinden zijn in de onze collectie. Vliegtuigen staan natuurlijk voor de grootste prestaties van de mensheid, het ontdekken van de wereld en je horizon verbreden. Een prachtige creatie is de Authentic Models Spitfire AP 456. Een iconisch eenpersoonsvliegtuig dat gemaakt was voor korte afstanden voor alleen de beste piloten van de jaren 40. In het model zijn verschillende details te zien bij onder anderen de cockpit, wielen, ramen en vleugels. Ook het Authentic Models Ford Trimotor model zit vol met de meest technische details. Dit vliegtuig vloog tussen 1926 en 1933 tussen Berlijn, Rome en Londen. Het begin van de Boeing collectie was ontstaan. Met een afmeting van 67x102x20cm een uniek meubelstuk in uw woonkamer of kantoor. Hiernaast zijn de replica's van de Concorde en Dakota niet van het origineel te onderscheiden.

Scheepvaart collectie Authentic Models

Vele typerende schepen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de geschiedenis van de scheepvaart zijn ook te vinden als schaalmodel. Zo ook het Titanic model. 14 april 1912 zonk het beruchte schip, na een aanvaring met ijsberg. Het schip zou vanuit Queenstown de oceaan overvaren richting New York. Een luxeschip uit de Olympic klasse, en dat is ook goed terug te zien in het Authentic Models Titanic model. Ook zijn onder anderen de AS182 Aquarama Riva Authentic Models , AS183 Triple Cockpit Authentic Models en AS159 USS Constellation Authentic Models beschikbaar als modelboot.

Auto collectie Authentic Models

Hiernaast beschikt Mijnkantoorinrichting over een ruim aanbod modelauto's. De Bantam Midget was een auto die voor zijn tijd een verbluffende snelheid van 150 miles p/h kon halen. Een prachtige raceauto uit de jaren 40. Bekijk snel de gedetailleerde collectie van van Bantam Midget, of een van onze andere typerende modellen zoals de BB Korn, Indianapolis Siberpfeil en Blue Racer. Bekijk naast alle modelwagens, vliegtuigen en schepen ook eens de wereldbollen en kompassencollecties. Een klassiek en mooi meubelstuk voor uw kantoor, woonkamer of thuiswerkplek.

Gehele assortiment Authentic Models Mijnkantoorinrichting.nl

De geweldig mooie collectie van Authentic Models is te vinden bij Mijnkantoorinrichting. Neem gemakkelijk contact met ons op als u nog andere vragen heeft en benieuwd bent naar de gehele collectie van dit bijzondere merk van replica's met een verhaal. Vertel een verhaal en laat zien waar u van houdt met de collectie van Authentic Models van Mijnkantoorinrichting.nl. Onze specialisten helpen u graag.

Authentic Models is het merk met de collectie producten geïnspireerd op vroeger. Zo bevat de collectie van Authentic Models veel replica's van onder andere vliegtuigen, schepen en gebruiksvoorwerpen. De collectie van Authentic Models kenmerkt zich door het gebruik van donkere materialen die van een zeer goede kwaliteit zijn. Authentic Models is dan ook om van te genieten

9.4 / 10

339+ beoordelingen

© 2013 - 2024 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel