• Nieuw !

  HAG Celi 9100 Conferentiestoel
  HAG Celi 9100 Conferentiestoel
  € 291,00 € 242,00
 • Nieuw !

  HAG Celi 9140 Conferentiestoel
  HAG Celi 9140 Conferentiestoel
  € 412,00 € 342,00
 • Nieuw !

  HAG Celi 9160 Conferentiestoel
  HAG Celi 9160 Conferentiestoel
  € 457,00 € 379,00
 • Nieuw !

  HAG Celi 9200 Conferentiestoel
  HAG Celi 9200 Conferentiestoel
  € 362,00 € 300,00

HAG Celi stoelen  


HÅG Celi is een elegante stoel voor ontmoetings- en samenwerkingsruimte met een tijdloos design. Lichtgewicht en comfortabel, maar wat HÅG Celi echt onderscheidt van de massa is zijn ongeëvenaarde duurzaamheid. Gemaakt van meer dan 75% post-consumer gerecycled en hernieuwbaar materiaal, is het echt een juweeltje gemaakt van afval.

HÅG Celi is moeiteloos stapelbaar. Door zijn lichte gewicht is hij ook gemakkelijk te vervoeren. Er zijn tevens rijkoppelingen verkrijgbaar om perfecte rijen stoelen te creëren. Tafelhaken zijn op verzoek verkrijgbaar.

Een groot deel van onze tijd brengen we zittend door, vooral op kantoor. Een goede bureaustoel is dan ook essentieel voor onze gezondheid en productiviteit. De HAG CELI bureaustoel is een uitstekende optie voor wie op zoek is naar een ergonomische stoel die zorgt voor een optimale zithouding en ultiem comfort. In deze tekst bespreken we de voordelen van de HAG CELI bureaustoel en waarom deze stoel een goede investering kan zijn voor uw kantoorinrichting.

De voordelen van de HAG CELI stoel

 1. Ergonomisch design

De HAG CELI bureaustoel is ontworpen met ergonomie in gedachten. De stoel is voorzien van een aantal functies die zorgen voor een optimale zithouding en comfort. Zo is de stoel voorzien van een verstelbare rugleuning, zodat u deze kunt aanpassen aan uw lichaamslengte en -vorm. Ook de zitting is verstelbaar, zodat u deze kunt afstemmen op uw lengte. Hierdoor zit u altijd in de juiste houding en voorkomt u rug- en nekklachten.

 1. Dynamisch zitten

Een belangrijk kenmerk van de HAG CELI bureaustoel is het principe van dynamisch zitten. Dit houdt in dat de stoel is ontworpen om u te stimuleren om in beweging te blijven terwijl u zit. De stoel heeft een bewegingsmechanisme dat ervoor zorgt dat u voortdurend kleine bewegingen maakt terwijl u zit. Dit stimuleert de bloedcirculatie en voorkomt dat u te lang in dezelfde houding zit. Dit kan bijdragen aan een betere concentratie en hogere productiviteit.

 1. Duurzaamheid

De HAG CELI bureaustoel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. De stoel is voorzien van een sterke, stalen basis en de bekleding is van duurzaam materiaal gemaakt. Hierdoor is de stoel een goede investering op de lange termijn. Bovendien is de stoel volledig recyclebaar, waardoor u ook nog eens bijdraagt aan een duurzamere wereld.

 1. Aantrekkelijk design

Naast de functionele voordelen heeft de HAG CELI bureaustoel ook een aantrekkelijk design. De stoel heeft een slank, eigentijds ontwerp dat goed past in moderne kantoren. Bovendien is de stoel verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, waardoor u deze kunt aanpassen aan uw persoonlijke smaak en de rest van uw kantoorinrichting.

9.4 / 10

339+ beoordelingen

© 2013 - 2024 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel