RH Extend

Wanneer u de beste bureaustoel wilt ervaren die u de beste ondersteuning en ontspanning biedt, is de RH Extend de stoel die bij u past. Deze ergonomische bureaustoel zorgt er met zijn eigenschappen voor dat u het beste uit uw werkdag haalt. De verschillende onderdelen zorgen ervoor dat de stoel perfect in te stellen is voor iedere kantoormedewerker. De gebruiksvriendelijke bureaustoel RH Extend laat u onbewust continu kleine bewegingen maken. Dit is erg goed voor uw gezondheid en geeft een comfortabele werkdag, waarbij u zichzelf geen zorgen hoeft te maken over eventuele lichamelijke en zit-gerelateerde klachten. De eigenschappen worden in de volgende alinea verder besproken.

Ergonomische bureaustoel RH Extend

De RH Extend is een slijtagebestendige stoel die veel individuele instellingen bezit om de zitbeleving te optimaliseren. De stoelen zijn volledig gebaseerd op uitgebreide onderzoeken en studies hoe het lichaam het beste kan functioneren op de werkvloer. De bureaustoel RH Extend heeft daarom een actieve zit. Hierbij is bewegend zitten geen probleem en zal uw lichaam de gehele dag kleine bewegingen maken. Dit is weer goed voor de bloedcirculatie, waardoor de kans op nek- en rugklachten afneemt.

De bureaustoel is voorzien van een individuele rughoekverstelling. De hoek van de rug kan los worden gesteld ten opzichte van de zitting. Hierdoor volgt de stoel de natuurlijke bewegingen van het lichaam en geeft het de gehele dag een optimale ondersteuning. De RH Extend heeft verder een kantelfunctie; wat de druk op uw wervelkolom vermindert en de vermoeidheid tijdens én na de werkdag verlicht. Hiernaast is de bureaustoel RH Extend in breedte verstelbaar en zijn het zitgedeelte en rugleuning in hoogte verstelbaar om het ultieme gevoel van comfort en luxe te ervaren. Er staat op de stoel duidelijk aangegeven hoe u deze optimaal tot zijn recht laat komen. Alle hendels zijn aan de rechterkant geplaatst, en de verstelbare delen zijn duidelijk gemerkt met symbolen. Al met al een erg gebruiksvriendelijke bureaustoel. U kunt de stoel gebruiken op iedere ondergrond. Op harde vloeren zullen zachte wielen geplaatst worden en op zachte vloeren worden harde wielen bevestigd.

Stijlvolle bureaustoel RH Extend

Naast het feit dat de bureaustoel een positief effect heeft op de effectiviteit en efficiëntie van uw werkdag en ervoor zorgt dat u op een gezonde manier kunt zitten, ziet de bureaustoel er ook nog eens ongekend stijlvol uit. De stoffering is perfect afgewerkt, er wordt gebruikt gemaakt van strakke lijnen en de mooiste kleurencombinaties zijn beschikbaar. Een verrijking voor uw kantoor of thuiswerkplek die overal perfect bij zal passen.

Milieubewuste bureaustoel RH Extend

Wat ook niet onbelangrijk is; de RH Extend bureaustoel is erg milieuvriendelijk. Net als de anderen RH bureaustoelen is de Extend serie volledig recyclebaar. Er worden duurzame en gerecyclede materialen gebruikt en de productieprocessen zijn erg milieuvriendelijk te noemen door de energiezuinige technologie. De stoel gaat lang mee, zodat u er voor een geruime tijd van kan genieten. Op de meeste modellen wordt zelfs 10 jaar garantie gegeven.

Verschillende modellen RH Extend

Mijnkantoorinrichting beschikt over een ruim aanbod RH Extend bureaustoelen. Bekijk bijvoorbeeld de RH Extend 120, welke de meest geavanceerde instellingen bezit. Deze ergonomische bureaustoel is traploos verstelbaar en heeft een prachtige uitstraling. De RH Extend 220 is een flexibele bureaustoel die door de duidelijke instellingen snel te verstellen is naar de juiste hoogte. Ideaal als u niet iedere dag op dezelfde werkplek zit. De RH Extend 100 en RH Extend 200 zijn ook zeer gewaardeerde modellen door de vele ergonomische eigenschappen en unieke uitstraling die zij bezitten.  

Het behoort tot de mogelijkheden om verschillende accessoires toe te voegen aan uw bureaustoel. Zo kunt u onder andere een neksteun, armleggers en andere producten toevoegen aan de bureaustoel.

RH Extend collectie Mijnkantoorinrichting

Mijnkantoorinrichting heeft een ruime collectie aan RH bureaustoelen. De Extend collectie is erg geliefd door de moderne en tijdloze uitstraling en beste ergonomische eigenschappen. Zo zal u nooit meer last hebben van zit-gerelateerde klachten, zoals nek-, rug- of spierpijn. Doordat u de beste zithouding aan kan nemen, zal de werkdag ook op een productieve manier ingevuld kunnen worden. Met persoonlijk advies helpen de specialisten van Mijnkantoorinrichting u graag met het vinden van de bureaustoel die bij u past. Neem daarom snel contact op en maak een afspraak bij ons in de showroom. 

Voor een uitgebreide zitinstructie klikt u op de instructiefilm van de RH Extend bureaustoelen

Voor de gehele stoffencollectie klikt u hier

9.4 / 10

339+ beoordelingen

© 2013 - 2024 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel