HAG CREED: LANCERING MEDIO SEPTEMBER 2019 

 

Het is een klassieker met de gemakken van nu. Stijlvol en eigenzinnig. De stoel is comfortabel en met het gebruikersgemak dat u van HÅG mag verwachten. De HÅG Creed is vanaf september bij ons te bestellen.

Gebruiksvriendelijk

Het beste van het beste. Omdat hij zo eenvoudig is te verstellen, is HÅG Creed de meest gebruikersvriendelijke stoel ter wereld! In een handomdraai is de stoel met maar één hendel en één draaiknop zo in te stellen dat deze >80% van de medewerkers maximale ondersteuning en beweging en variatie biedt. Door middel van de draaiknop worden met één handeling zowel de zitdiepte, de rugleuninghoogte, het kantelpunt als de schommelweerstand ingesteld.

 

Innovatief

HÅG Creed 6003 en 6005 hebben weliswaar dezelfde looks als de HÅG H05, 5300 en 5500, maar verrassen met nieuwe innovatieve ontwikkelingen.  De Creed heeft:

- Verbeterde grip voor aanpassingen rugleuninghoogte;

- Groter verstelbereik rugleuninghoogte;

- Grotere, verlengde zitting;

- Dikkere zit-en rugkussens voor nog meer zitcomfort;

- Moderne en simplistisch vormgegeven hendels en knoppen;

- Nieuw subtiel design 4-in-1 draaiknop;

- Moderne en tijdloze HÅG SwingBackTM armleuningen.

 

Duurzaam

Alle HÅG stoelen worden ontworpen en geproduceerd volgens de 5 eco design criteria: Licht in gewicht, goede materialen, lange levensduur, cradle-to cradle gesloten levenscyclus, geen gebruik van schadelijke chemicaliën en met een minimale milieu-impact. Altijd evidence based, met het Greenguard Gold certificaat (Well standard), de laagste CO2 uitstoot (EPD) en het hoogste aandeel gerecyceld materiaal.

9.1 / 10

100+ beoordelingen

© 2013 - 2019 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel