Hoge vergadertafel

Een hoge vergadertafel, in combinatie met staand vergaderen, is de perfecte oplossing om alles uit uw vergadering te halen. Staand vergaderen brengt namelijk veel voordelen met zich mee ten opzichte van zittend vergaderen. Minder zitten op kantoor en meer staan aan een hoge vergadertafel zorgt namelijk voor snelle en creatieve beslissingen. Hierdoor zal de vergadering een stuk efficiënter verlopen, waardoor u daarna weer door kunt met de orde van de dag en de andere werkzaamheden. Naast de snelle en goede besluitvorming, bieden hoge vergadertafels nog meer voordelen. Deze leggen we u graag uit.

De voordelen van staand vergaderen aan een hoge vergadertafel

Een sta vergadertafel zien we steeds vaker terug in het dagelijkse kantoorleven. Het behoort meer en meer tot één van de kantoormeubelen binnen vele organisaties. Helaas hebben veel organisaties nog niet helemaal door dat staand vergaderen aan een hoge tafel écht helpt en de resultaten zal verbeteren. Bij zittend vergaderen dwalen werknemers al snel af en gaan ze andere dingen ondernemen, omdat het simpelweg saai is en niet werkt. Na de vergadering is iedereen de helft al vergeten of hebben ze maar de helft meegekregen. Ook komt bij veel werknemers het belangrijke werk niet of maar net af, omdat diegene een lange tijd per week bezig zijn met overleggen, overleggen en nog eens overleggen.

Hoge tafels maken het verschil

Wilt u alles uit uw vergadering halen? Ga dan eens serieus nadenken over een staand overleg aan hoge tafels. Er is door verschillende Universiteiten en onderzoeksbureaus onderzoek uitgevoerd naar de positieve effecten van vergaderen aan een hoge vergadertafel. Zo zal de vergadering in tijd met een derde afnemen. Hiernaast is zitten (dus ook zittend vergaderen) erg slecht voor de gezondheid. Je bloed heeft moeite met de doorstroom, waardoor je minder geconcentreerd bent, je zal minder last hebben van eventuele lichamelijke en fysieke klachten en ook nog eens minder stress hebben. Sommige onderzoeken stellen zelfs dat we door langer dan 2.5 uur per dag te staan, minimaal 10 procent langer leven dan wanneer we minder dan 2 uur staan.

Door staand te vergaderen zullen uw werknemers op een enthousiaste manier deelnemen aan het gesprek en zijn de mensen minder sneller afgeleid. Door de actieve houding zal het overleg moeiteloos gaan en zullen de mensen er veel energie in gooien.

Aanbod hoge vergadertafels Mijnkantoorinrichting

Overtuigd van het feit dat een hoge vergadertafel een positief effect heeft op de efficiëntie van de vergadering? Mooi! Wij beschikken namelijk over een ruim aanbod aan hoge vergadertafels van de beste kwaliteit en een topuitstraling.

Een verstelbare vergadertafel die elektrisch is te verstellen? Dan is de Elektrische Zit-sta vergadertafel mki-EASY de tafel die u zoekt. Deze tafel is in hoogte verstelbaar, verkrijgbaar in verschillende kleuren en het blad is in verschillende afmetingen beschikbaar. De tafel heeft een fijne uitstraling die perfect zal passen in uw kantoorruimte.

Wilt u op meerdere plekken staand vergaderen? Dan is de Move Bespreek- en lunchtafel verrijdbaar de statafel die past bij uw situatie. Doordat er aan de onderkant van de poten wielen zijn bevestigd, is de tafel gemakkelijk verrijdbaar. Het tafelblad is te bestellen in diverse kleuren, zoals Toscaans noten of eiken licht. Hiernaast bestaat de kleurkeuze van het frame en de poten uit zwart, wit of aluminium. Al met al een kwalitatief uitstekende hoge vergadertafel.

Zoals de meeste hoge vergadertafels, is de hoogte van deze rechthoekige tafel met rechthoekige poten en een vaste hoogte van 110 cm (ideale hoogte). Het gaat hierbij om de Bridge BTS7030 Rechthoekige vergadertafel. Deze tafel is beschikbaar in verschillende afmetingen. Het verplaatsen van vergaderruimte naar de kantine of een andere kantoorruimte is gemakkelijk toe te passen.

Wat ook steeds vaker terugkomt in het kantoormeubilair is de ronde vergadertafel met rechthoekige poten. De Bridge BTS1000 zorgt voor een informele sfeer, wat de vergadering zeer ten goede komt. Met een ruim aanbod aan bladkleuren is er altijd eentje die perfect bij uw kantoormeubilair past. Ronde poten zijn in overleg mogelijk, neem hiervoor gerust contact met ons op.

Op zoek naar een hoge vergadertafel om staand te vergaderen?


Mijnkantoorinrichting helpt u graag! Naast staand vergaderen, bieden wij ook andere zit sta oplossingen aan met onder andere verschillende zit sta bureaustoelen, zit sta bureaus en zit sta vergadertafels met diverse afmetingen.

U bent van harte welkom in onze showroom, om te komen kijken naar onze prachtige collectie aan hoge vergadertafels. Hierbij heeft u een ruime keuze aan de beste hoge vergadertafels die tegen een scherpe prijs aangeboden worden. Bent u benieuwd geworden of wilt u wat meer informatie ontvangen over dit prachtige concept? Neem snel contact op met Mijnkantoorinrichting. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van een hoge vergadertafel die perfect bij u past.

Zit sta tafels zijn een aparte tak van sport. Wij als mijnkantoorinrichting.nl zijn al jaren gespecialiseerd in het leveren en monteren van dit soort kantoormeubels. Dit stelt ons in staat om een stap verder te gaan dan de conventionele zit sta tafels. Aparte varianten, vierkante in hoogte verstelbare vergadertafels en maatwerk zijn daarom zeker ook een mogelijkheid. Wij graag met u mee, want er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Zoals u in deze categorie zult zien zijn aparte gevallen niet alleen mogelijk, maar zelfs vaak uit voorraad leverbaar. Indien u benieuwd bent naar verstelbare vergadertafels of maatwerk met ons wilt bespreken, dan nodigen wij u graag uit om contact te zoeken bij mijnkantoorinrichting.nl

 

9.4 / 10

339+ beoordelingen

© 2013 - 2024 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel