RH Bureaustoelen  

RH Mereo RH BureaustoelRH Logic 300 RH BureaustoelRH Logic 400RH Extend bureaustoelRH Logic 4 bureaustoelRH Activ bureaustoelRH 24 uurs bureaustoel RH LogicRH ESD bureaustoelRH Cleanroom bureaustoelenRH Support bureaustoelRH wielen voor RH  bureaustoelen

RH bureaustoelen

Wanneer RH zijn ergonomische bureaustoelen laat ontwikkelen, laten zij zich altijd leiden door hun designstrategie, die RH functioneel design noemt. Die beïnvloedt de ergonomie, het comfort, de materiaalkeuze en natuurlijk ook de duurzaamheid en de milieueigenschappen. 

RH stoelen

RH Stoelen is een Zweeds bedrijf dat in 1977 werd opgericht door Rolf Holstensson. Zijn initialen RH vormden de naam van zijn bedrijf. Rolf Holstensson merkte dat hij last kreeg van spanning en stress, door zittend werk. Na de komst van de computer werd dit alleen maar erger. Daarom heeft Holstensson een nieuwe bureaustoel bedacht die actief zitten stimuleerde. Doordat er nog geen stoelen waren die oplossing boden voor eerdergenoemde problemen, bracht de RH bureaustoel als het ware een revolutie teweeg. De ontwerpers van RH zijn professionals in de ergonomie en met dit als uitgangspunt worden de stoelen gelanceerd.

Voordelen van een RH bureaustoel

RH bureaustoelen hebben verschillende voordelen die bijdragen aan een comfortabele en ergonomische werkplek. Hier zijn vijf voordelen van RH bureaustoelen:

  1. Ergonomisch ontwerp: RH bureaustoelen zijn ontworpen met compromisloze ergonomie als prioriteit. Ze bieden verstelbare zitdiepte, rugleuninghoogte, armleuningen en zithoogte, waardoor gebruikers hun stoel kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften. De ergonomische stoelen bevorderen een gezonde zithouding en verminderen de kans op rug- en nekklachten.

  2. Actieve zitpositie: RH stoelen stimuleren een actieve zitpositie, waarbij de gebruiker voortdurend de kleinste bewegingen maakt. Dit bevordert de doorbloeding en vermindert de belasting van de rugspieren, wat vermoeidheid en pijn kan helpen voorkomen.

  3. Kwaliteit en duurzaamheid: RH staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn stoelen. Ze worden vervaardigd met duurzame materialen en bieden langdurige prestaties. Dit betekent dat u investering in een RH stoel op de lange termijn waardevol is.

  4. Milieuvriendelijk: RH streeft naar milieuvriendelijke productieprocessen en materialen. Ze hebben oog voor duurzaamheid en proberen hun ecologische voetafdruk te minimaliseren. Bovendien zijn alle RH stoelen tot in de kleinste details scheidbaar.

  5. Comfort en productiviteit: Het ergonomische ontwerp van RH bureaustoelen, in combinatie met hoogwaardige materialen en aanpasbaarheid, zorgt voor een comfortabele en ondersteunende zitervaring. Dit kan de productiviteit op de werkplek verhogen doordat medewerkers zich comfortabeler en minder vermoeid voelen tijdens hun werkzaamheden.

RH bureaustoelen van Mijnkantoorinrichting

Bij ons vindt u alle RH stoelen! Zo hebben wij veel verschillende modellen, zodat u zelf een bureaustoel kunt kiezen die voldoet aan uw eisen.

Een voorbeeld van onze RH stoelen is de RH Mereo. Deze ergonomische bureaustoel is een innovatieve en veelzijdige stoel die volledig aangepast kan worden aan uw persoonlijke behoeften en zitcomfort. Met talloze instelmogelijkheden, zoals de hoogte van de stoel, de positie van de armleuningen en de hoek van de hoge rugleuning, kunt u de stoel perfect afstemmen op uw lichaam. Hierdoor kunt u de hele werkdag comfortabel en ergonomisch zitten, zonder zorgen over nek- en rugklachten. Al deze functies van de RH Mereo zorgen voor de juiste ondersteuning bij het zitten, wat de menselijke prestaties bevordert.

RH bureaustoel kopen

Bekijk op deze pagina het aanbod van onze ergonomische werkstoelen van RH. Welke bureaustoel of kantoorstoel van RH u ook kiest, deze zal definitief een invloed hebben op uw prestaties. Laat u goed adviseren over de keuze van de juiste ergonomische bureaustoel voor uw organisatie die voldoet aan uw gestelde eisen. Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

9.4 / 10

339+ beoordelingen

© 2013 - 2024 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel