• Mikomax A11 Lounge stoel
  Mikomax A11 Lounge stoel
  € 4.650,00 € 3.850,00
 • Praktisch !

  Mikomax Hush Wall Whiteboard Mediaboard
  Mikomax Hush Wall Whiteboard Mediaboard
  € 3.100,00 € 2.750,00
 • Mikomax Hush Phone telefooncel
  Mikomax Hush Phone telefooncel
  € 9.000,00 € 7.650,00
 • Mikomax Hush Hybrid akoestische werkplek
  Mikomax Hush Hybrid akoestische werkplek
  € 10.700,00 € 8.999,00
 • Mikomax Hush Meet S akoestische vergaderruimte
  Mikomax Hush Meet S akoestische vergaderruimte
  € 15.170,00 € 13.100,00
 • Mikomax Hush Meet akoestische vergaderruimte
  Mikomax Hush Meet akoestische vergaderruimte
  € 15.870,00 € 13.279,00
 • Mikomax Hush Meet Open S akoetische vergaderruimte
  Mikomax Hush Meet Open S akoetische vergaderruimte
  € 10.400,00 € 8.995,00
 • Mikomax Hush Meet Open akoetische vergaderruimte
  Mikomax Hush Meet Open akoetische vergaderruimte
  € 11.600,00 € 9.995,00
 • Mikomax Hush Work akoestische werkruimte
  Mikomax Hush Work akoestische werkruimte
  € 14.070,00 € 12.100,00
 • Mikomax Hush Work sit and stand akoestische werkruimte
  Mikomax Hush Work sit and stand akoestische werkruimte
  € 15.150,00 € 12.995,00
 • Modulair !

  Mikomax Hush Large akoestische vergaderunit
  Mikomax Hush Large akoestische vergaderunit
  € 19.630,00 € 16.850,00
 • Efficient !

  Mikomax HUSH Twin akoestische dubbele werkplek
  Mikomax HUSH Twin akoestische dubbele werkplek
  € 18.630,00 € 15.950,00
 • Mikomax HUSH Green Wall S
  Mikomax HUSH Green Wall S
  € 1.670,00 € 1.425,00
 • Mikomax HUSH Green Wall M
  Mikomax HUSH Green Wall M
  € 2.570,00 € 2.185,00
 • Mikomax HUSH Green Wall P
  Mikomax HUSH Green Wall P
  € 1.630,00 € 1.375,00
 • Gaaf !

  Treehouse by Bejot akoestische vergaderplek Double
  Treehouse by Bejot akoestische vergaderplek Double
 • RIM BELLO STA HULP voor belcel
  RIM BELLO STA HULP voor belcel
  € 399,00

Mikomax

In een tijd waarin hybride werken steeds belangrijker en normaler wordt, is Mikomax er om u hierbij te helpen. Mikomax is namelijk een bedrijf dat akoestische ruimtes produceert voor op kantoor. Zij hebben zij verschillende akoestische werkplekken, akoestische vergaderruimtes en akoestische belcellen. Bij de producten van Mikomax staan vooral flexibiliteit, akoestiek en ergonomie hoog in het vaandel.

Akoestische werkplek

De akoestische werkplekken van Mikomax zijn een innovatieve oplossing in het moderne kantoorlandschap, waarbij het evenwicht tussen openheid en privacy centraal staat. Deze werkplekken, speciaal ontworpen om geluidsoverlast in open kantoorruimtes te verminderen, bieden werknemers een rustige omgeving om zich te concentreren en productief te zijn. Door de akoestische panelen worden omgevingsgeluiden gedempt en kunt u geconcentreerd en in alle rust werken.

Mikomax akoestische werkplekken

Een voorbeeld van de Mikomax akoestische werkplekken is de Mikomax Hush Work. In deze akoestische unit kunt u zich afzonderen van de rest om ongestoord te kunnen werken. Belangrijke eigenschappen van deze akoestische oplossing zijn dat het geluid dempt tot wel 41 dB, het is makkelijk verplaatsbaar zonder demontage en er is zeer goede ventilatie aanwezig.

Bovendien is het ook mogelijk om voor een zit sta bureau te kiezen voor in uw akoestische werkplek. Dit is een verstelbaar bureau waarbij u zelf kunt kiezen hoe hoog u het bureau wilt hebben. Met dit flexibele bureau is het makkelijk om af te wisselen tussen zittend en staand werken.

Akoestische vergaderruimte

In een tijd waarin open kantoorplannen de norm zijn, bieden deze vergaderruimtes een essentiële, afgezonderde omgeving om afgesloten te vergaderen en overleggen. Wij hebben zowel akoestische overlegplekken voor kleine groepen van 2 mensen als voor grotere groepen tot ongeveer 8 personen.

Mikomax akoestische vergaderruimte

Eén van onze Mikomax akoestische vergaderruimtes is de Mikomax Hush Meet Open S. Deze mobiele vergaderruimte is ideaal voor vergaderingen met een paar collega's of klanten. Door de goede akoestiek kunt u in alle rust vergaderen. Met deze akoestische ruimte creëert u een afscheiding in een open kantoorruimte. De belangrijkste eigenschappen van deze akoestische vergaderruimte zijn dat het akoestisch gevoerde textielpanelen en led verlichting met dimmer heeft, te verplaatsen is zonder demontage en plug and play is. Daarnaast is het ook mogelijk om een tv op te hangen aan het middenpaneel.

De Mikomax Hush Meet Open S is beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor u zelf kunt kiezen welke kleur u het best vindt passen bij het kantoorinterieur.

Akoestische belcel

De akoestische belcel van Mikomax is een slimme oplossing voor hedendaagse kantooruitdagingen, waarbij de behoefte aan privacy en rust in open kantoorruimtes steeds groter wordt. Deze akoestische unit van Mikomax, specifiek ontworpen voor individuele video- of telefoongesprekken, biedt een afgezonderde en geluidsdichte omgeving, waardoor gebruikers ongestoord kunnen overleggen en telefoneren.

Mikomax akoestische belcel

De Mikomax Hush Phone telefooncel is een voorbeeld van de akoestische oplossingen van Mikomax. Deze akoestische overlegplek is voorzien van een akoestisch paneel, hierdoor kunt u in alle rust een telefoontje plegen. De belcel is verkrijgbaar is diverse uitvoeringen en diverse kleuren. Zo kunt u de belcel zelf samenstellen naar uw smaak.

Akoestische fauteuil

Tot slot heeft Mikomax ook fauteuils/lounge stoelen. Met deze moderne stoelen kunt uw eigen privéruimte creëeren op de werkvloer. Akoestische fauteuils zijn een elegante en functionele toevoeging aan een modern kantoor en zijn ontworpen om een comfortabele, afgezonderde stilte werkplek te bieden met verbeterde geluidsisolatie.

Mikomax akoestische fauteuil

Een voorbeeld van de akoestische stoelen van Mikomax is de Mikomax A11 Lounge stoel. Deze stoel is beschikbaar in een open en gesloten versie en heeft een cilindervorm die is afgeleid van een cocon. Het volledige frame van de stoel is gemaakt van multiplex, het interieur is bekleed met een hoogwaardige Italiaanse wollen stof en binnenin is de zitting, armleuning, rugleuning en hoofdsteun allemaal ergonomisch gevormd en visueel gescheiden van elkaar. Bovendien is er ook een ingebouwde USB-poort aanwezig.

Mikomax producten bij Mijnkantoorinrichting

Wanneer u op zoek bent naar akoestische producten, bent u bij Mijnkantoorinrichting.nl aan het juiste adres! Bij ons vindt u een breed assortiment akoestische producten van Mikomax.

U kunt ook een afspraak maken met een van onze adviseurs. Onze adviseurs voorzien u graag van passend advies. Neem contact op via: 076-5729136 of info@mijnkantoorinrichting.nl.

9.4 / 10

339+ beoordelingen

© 2013 - 2024 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel