De start van Bert Plantagie 

Het Nederlandse bedrijf Bert Plantagie, gevestigd in de regio Nijmegen (Cuick), is al sinds 1958 een begrip in vele Nederlandse woon- en kantoorruimtes. Waar het merk begon met het ontwerpen van tuin- en kampeermeubelen, en zich vervolgens ging specialiseren in vakantiepark- en zorgmeubilair, is het sinds het jaar 2000 een hele andere koers gaan varen. Bert Plantagie ging zich vol richten op de consumentenmarkt, waar het bedrijf vooral de focus legde op het leveren van designersmeubels met ongekende kwaliteit en een frisse moderne uitstraling. Met een fijn design en unieke afwerking door handgemaakte producten wil Bert Plantagie zich onderscheiden ten opzichte van soortgelijke meubelbedrijven. Het merk is onder een grote doelgroep populair, zoals: starters, jonge gezinnen en alleenstaanden ouderen. Ook in buurlanden als België en Duitsland maakt Bert Plantagie een indrukwekkende opmars.

Uitstraling, comfort en kwaliteit met Bert Plantagie
Alle meubels die het ruime aanbod van Bert Plantagie rijk is, worden volledig met de hand geproduceerd. En dat zie je zeker terug! Ook is de gehele productie van het merk in eigen hand. Hierdoor blijft het interieurmerk de volledige controle over haar producten behouden. Bert Plantagie wil haar meubels een persoonlijke uitstraling geven, waar klanten zich mee kunnen identificeren. Ook worden de meubels geproduceerd op een manier geproduceerd, waarbij de kernwaarden van het bedrijf te allen tijde gewaarborgd worden. Een tijdloos en eigentijds design. Ieder meubelstuk wordt op maat gemaakt door mensen met liefde en passie voor het vak. Dit gaat van de stoffeerders tot de meubelmakers en van ontwerpers tot de bezorgers. De Plantagie familie bestaat volledig uit specialisten met hart voor de zaak en ongelofelijke kennis van meubels en interieur. Verschillende facetten die ervoor zorgen dat de kwaliteit hoog blijft en de meubels een tijdloos design uitstralen.

De Bert Plantagie collectie bestelt u bij Mijnkantoorinrichting.nl
De prachtige en uitgebreide collectie van Bert Plantagie is verkrijgbaar bij Mijnkantoorinrichting.nl. Zo kunt u bij ons terecht voor de mooiste Bert Plantagie tafels, stoelen, fauteuills en andere prachtige meubels van dit designermerk. Kom daarom gerust langs in onze prachtige showroom in Etten-Leur. Onze stylingsadviseurs geven u graag de beste adviezen voor uw woon- of kantoorruimte. Neem daarom geheel vrijblijvend en gemakkelijk contact met ons op.

Er zijn vele mogelijkheden, bel ons voor een direct  advies  076-5729136 ! Of stuur een mail met uw specifieke aanvraag en kleurstelling, u krijgt per omgaande uw scherpe prijsopgaaf ! info@mijnkantoorinrichting.nl
 

 

9.4 / 10

339+ beoordelingen

© 2013 - 2024 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel