NPR 1813 bureaustoel

NPR 1813 bureaustoelen zijn de stoelen die voldoen aan de NPR 1813 norm. Dat wil zeggen dat de bureaustoel beschikt over de benodigde maatvoering en instelbaarheid voor een gemiddelde Nederlander. Een ergonomische bureaustoel die wil voldoen aan een de Europese norm moet voldoen aan de NEN_EN 1335 norm. De NPR norm is een extra toevoeging hierop omdat de gemiddelde Nederlandse beroepsbevolking iets andere lichaamsmaten heeft dan de gemiddelde Europeaan. NPR staat voor Nederlandse praktijk richtlijn en is de beste bureaustoel voor het Nederlandse bedrijfsleven. Zo zijn we gemiddeld langer en verschillen de onderlinge maten zeer. De zitervaring op een NPR 1813 bureaustoel is daarom de perfecte bureaustoel voor ieder Nederlands kantoor te noemen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de stoel geschikt is voor bijna 96% van de gehele Nederlandse beroepsbevolking!

NPR 1813 Criteria

Om in aanmerking te komen voor het NPR 1813 keurmerk moet de bureaustoel voldoen aan verschillende criteria:

  • De verstelbare zithoogte moet een bereik halen van 41 en 55 cm hoog

  • De bureaustoel is in diepte verstelbaar tussen de 38 en 48 cm

  • De zitting heeft een minimale zitdiepte van 44 cm, welke is voorzien van een verstelbare hellingshoek van -7 tot +3 graden.

  • De rugleuninghoogte moet een minimale lengte van 37 cm hebben

  • De armleggers hebben een minimale lengte van 15 cm en breedte van 5 cm. Verder moet de hoogte verstelbaar zijn van minimaal 20 tot maximaal 30 cm. Als laatste moeten deze NPR armleggers minimaal 20 centimeter van voorzijde van de zitting af is geplaatst.

Mijnkantoorinrichting beschikt over een ruim aanbod aan NPR 1813 bureaustoelen. Deze Arbo goedgekeurde bureaustoel zijn de best verkochte producten voor onder anderen facilitair managers, logistiek medewerkers en afdeling inkoop. Dit komt omdat deze goede bureaustoel voldoet aan alle ergonomische richtlijnen die er zijn.

De juiste zithouding aannemen is essentieel

De juiste zithouding aannemen is namelijk essentieel om zowel fysiek als mentaal de werkdag op een gezonde manier door te komen. Bij de ideale zithouding hebben de bovenbenen een hoek van 90 graden en kan de stoel voldoende rust geven. Dit zorgt ervoor dat de bloedcirculatie beter kan circuleren. Dit zorgt ervoor dat u veel beter geconcentreerd te werk kan gaan. Hierdoor werkt u effectiever, efficiënter en wordt u creatiever in het vinden van oplossingen. Nog een reden waarom NPR bureaustoelen een goede en gezonde keuze is voor uw bedrijf en werknemers. Vervelende nek- en rugklachten zijn verleden tijd. Het zal daarom snel duidelijk worden waarom de NPR bureaustoel een topkeuze zal zijn.

Natuurlijk is het naast een fijne zithouding ook belangrijk om een bureaustoel aan te schaffen met een toffe uitstraling! Mijnkantoorinrichting beschikt over vele ergonomisch goede bureaustoelen die voldoen aan de NPR 1813 richtlijnen mét een super design!

Door het ruime aanbod zal er altijd een NPR 1813 bureaustoel zijn die past bij uw wensen qua design en model. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld de RH Mereo 200 8111 met een lagere rugleuning, de veelzijdige RH Logic 3550 met stervoet van gelakt aluminium, de kleurrijke Comforto Zody 8903 met hoofdsteun of de HAG Futu Mesh 1100 met transparante Mesh rugleuning.

De beste ergonomische bureaustoel voor ieder kantoor

De Nederlandse normcommissie geeft niet voor niets een norm aan een bureaustoel. Doordat deze bureaustoelen zo streng zijn gekeurd, weet u zeker dat het personeel op een gezonde manier de werkdag door kan komen. De ruime keuze zorgt voor een perfecte stoel voor iedere kantoorruimte die klaar is voor de toekomst en mee wil met de tijd. De specialisten van Mijnkantoorinrichting helpen u graag met het vinden van de bureaustoel die het beste past bij uw wensen en omgeving. Neem daarom zeker gemakkelijk contact met ons op, dan helpen we u graag in de winkel of online!

9.4 / 10

339+ beoordelingen

© 2013 - 2023 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel