RH LOGIC 400 Bureaustoel model 3553 Comfort 24 uurs model

Vorige Artikel 3 van 7 Volgende
€ 1.464,00 € 1.239,00 (exclusief 21% BTW)

RH LOGIC 400, model 3553, als 24 uurs model uitgevoerd !

standaard met extra vulling met verbeterde ventilatie

stoffering prijsgroep 3, -24 uurs geteste stoffering met maar liefst 500.000 Martindale slijtvastheid.

Dit is een sterk geweven stof die door zijn zeer hoge slijtvastbaarheid geschikt is voor 24 uurs gebruik. Deze stof is alleen in het zwart leverbaar, geen andere kleurkeuzes.

De standaarduitvoering van de RH Logic 400 is uitgerust met een met lucht bediende lendensteun, wielen voor zachte vloeren en een kruisvoet uit grijs gelakt aluminium, maar kan ook uitgerust worden met een aantal accessoires zoals o.a. een nek- en armsteun. De RH Logic 400 - 3553 kan ook geleverd worden met optionele XL-zitting.

Rugleuning RH400 incl. luchtlendesteun: breedte 440 mm, hoogte 620 mm
Zitting RH400: breedte 465 mm, diepte 475 mm (verstelbaar 60 mm)
Zithoogte: 410–530 mm (4Q zilver)
Stervoet van grijs gelakt aluminium (5X) en wielen voor zachte vloeren (65 mm)
Gewicht:
21,8 kg

LET OP:armleggers  en hoofdsteun dienen bijbesteld te worden als optie.

Hier onder krijgt u antwoord op een aantal van de meeste gestelde vragen over onze RH bureaustoelen

Welke stoel is het meest geschikt?
Verschillende stoelmodellen hebben verschillende eigenschappen. Welk stoelmodel het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van een aantal factoren die mee de keuze bepalen, zoals werktaken en werkomstandigheden, uw fysieke mogelijkheden en uw manier van werken. Daarbij komen natuurlijk ook uw wensen met betrekking tot design, vorm en kleur. Wij nodigen u uit om contact op te nemen met ons, dan helpt mijnkantoorinrichting.nl  u bij uw keuze. Bovendien lenen we graag een proefstoel uit aan uw bedrijf uiteraard inclusief zit-instructie.

Zijn er RH-stoelen voor alle mensen en taken?
Ja, op de meeste van onze modellen kunnen ze gemakkelijk vervangen worden. De kussen zijn gemonteerd met een klikfunctie en kunnen met een simpele beweging losgemaakt/gemonteerd worden.

Kan ik achteraf nog accessoires monteren?
Ja, nagenoeg alle accessoires kunnen achteraf besteld en gemonteerd worden.

Wat zijn er voor kleuren/bekledingen?
We hebben een groot standaardgamma bekledingen en kleuren met korte levertijden. U kunt ook eigen stof of leer kiezen, maar dan zijn de levertijden wel iets langer.

Hoe lang zijn de levertijden?
Wij hebben een ruime keuze aan standaard uitgeruste stoelmodellen voor snelle levering. De levertijd bedraagt dan circa een week. Anders is de normale levertijd voor stoelen met standaard bekleding circa 5 weken.

Is er garantie op de RH-stoelen?
Ja, de meeste van onze stoelen hebben een garantie van 10 jaar.

Is de kwaliteit van de RH-stoelen getest?
Het merendeel van onze stoelen is goedgekeurd conform de EU-norm EN 1335-1. Ons hele gamma wordt bovendien onderworpen aan erg zware interne testen en controles en is gebouwd voor langdurig en zorgeloos gebruik.

Zijn RH-stoelen een goede keuze uit milieuoogpunt?
RH-stoelen was één van de eerste bedrijven in de branche met een verregaand milieubeleid. Onze "Recyclinggarantie" houdt in dat we oude RH-stoelen terugnemen voor recycling. Onze stoelen zijn vervaardigd uit schone en pure materialen, terwijl de details snel gedemonteerd, gesorteerd en gerecycled kunnen worden.

Wat moet ik doen als een RH-stoel stuk gaat?
De meeste fouten kunnen gemakkelijk verholpen worden. Neem contact op met ons over welke eventuele reserveonderdelen u zelf kunt vervangen. We helpen u ook als u uw stoel in moet leveren voor reparatie. Indien nodig kunnen onze servicetechnici ter plaatse een reparatie komen uitvoeren.

Kunnen rug- en zittingkussens vervangen worden?
Ja, op de meeste van onze modellen kunnen ze gemakkelijk vervangen worden. De kussen zijn gemonteerd met een klikfunctie en kunnen met een simpele beweging losgemaakt/gemonteerd worden.

Kan ik achteraf nog accessoires monteren?
Ja, nagenoeg alle accessoires kunnen achteraf besteld en gemonteerd worden.

Waarom zijn er verschillende wielen nodig voor verschillende soorten vloeren?
Er zijn een groot aantal wielvarianten met verschillende eigenschappen aangepast aan de kwaliteit van de vloer. Er zijn wielen voor harde en zachte vloeren, wielen die blokkeren bij belasting enz. 

Waar kan ik de RH-stoel zien/testen/bestellen?
We hebben alle stoelen in onze showroom.  Neem contact met ons op voor een showroomafspraak

9.1 / 10

100+ beoordelingen

© 2013 - 2019 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel