Humanscale monitorarm M8

Wilt u uw werkplek ergonomisch vriendelijk en smaakvol inrichten. De Humanscale monitorarmen van mijnkantoorinrichting.nl bieden uitkomst. In onze webshop vindt u verschillende monitorarmen, zoals de Humanscale monitorarm M8. De Humanscale monitorarm M8 is onderdeel van de nieuwe monitorarm-serie van Humanscale. De monitorarm verhoogt niet alleen het comfort, maar ook de productiviteit. Bent u op zoek naar een monitorarm voor twee beeldschermen, kies dan voor de Humanscale monitorarm M8.1 crossbar.

 

De kenmerken van de Humanscale monitorarm M8

In welke wensen voorziet de Humanscale monitorarm M8? Fijn om dit inzichtelijk te hebben, zodat u weet of deze monitorarm aan uw verwachtingen kan voldoen. De kenmerken van de Humanscale monitorarm M8 zijn:

 • De Humanscale monitorarm M8 is geschikt voor één monitor. De M8-serie kan een zwaarder scherm tillen dan de M2-serie. Op zoek naar een monitorarm voor twee schermen? Ga dan voor de Humanscale monitorarm M8 crossbar.
 • De Humanscale monitorarm M8 kan een schermgewicht dragen van 2.7 tot 12.7 kilo.
 • De Humanscale monitorarm biedt een hoogteverstelling van 305 mm.
 • U geniet van 15 jaar garantie op de Humanscale monitorarm M8.
 • Verschillende mogelijkheden wat betreft opties tot montage.
 • De Humanscale monitorarm M8 is in verschillende kleuren beschikbaar, waaronder: gepolijst aluminimum met witte kunststofdelen, zilvergrijs met grijze kunststof delen en matzwart met zwarte kunststof delen.
 • De Humanscale monitorarm M8 heeft een Vesa-aansluiting (100x100mm).
 • De Humanscale monitorarm M8 zit boordevol innovatieve functies, zoals smart stop systeem voor rotatie, quick release sluiting, balansveer indicator en kabelmanagement via de rubberen buis waar de bekabeling doorheen wordt geleid.

 

Bevestigingsmogelijkheden Humanscale monitorarm M8


De Humanscale monitorarm M8 biedt verschillende mogelijkheden om te bevestigen aan het bureau. Zo kan de monitorarm aan het bureau vast worden geklemd of door het bureau heen worden gemonteerd. De Humanscale monitorarm is geschikt voor zowel traditionele als zit/sta bureaus.

De verschillende mogelijkheden wat betreft montage zijn:

 • Clamp Mount (standaard bladklem): deze klem kan gebruikt worden voor bureaus met een werkblad van 13 tot 69 mm.
 • S-klem: het kan voorkomen dat de Clamp Mount niet geschikt is voor uw bureau, omdat er een kabelgoot aanwezig is. Een S-klem biedt dan uitkomst. De S-klem is geschikt voor tafelbladen met een dikte van 12 mm, 18 mm, 25 mm en 30 mm.
 • Een andere mogelijkheid qua bevestiging is de Bolt through bevestiging. Hiermee kan de monitorarm door het werkblad heen worden bevestigd.

 

Humanscale monitorarm M8 crossbar: niet geschikt voor één, maar twee monitoren

Bent u op zoek naar een monitorarm voor twee schermen, dan biedt de Humanscale monitorarm M8 crossbar uitkomst. Deze monitorarm is geschikt voor twee schermen met een maximale grootte van 27 inch. Let erop dat het totale draagvermogen van de monitorarm minimaal 2.7 en maximaal 12.7 kilo is. Dit is het totale draagvermogen en niet per scherm.

 

Bestel uw Humanscale monitorarm M8 online in onze webshop

Bestel uw Humanscale monitorarm M8 bij mijnkantoorinrichting.nl. Bent u op zoek naar een andere Humanscale monitorarm voor uw thuiswerkplek of bent u op zoek naar meerdere Humanscale monitorarmen om uw bedrijfspand mee in te richten? Bekijk alle Humanscale monitorarmen in onze webshop. Onze Humanscale monitorarmen worden gratis door heel Nederland geleverd. Heeft u hulp nodig bij het selecteren van de juiste monitorarm of laat u zich liever adviseren? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zij voorzien u graag van passend en vrijblijvend advies.

 

 

9.4 / 10

339+ beoordelingen

© 2013 - 2024 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel