Topproduct!

Markant MATRIX electrisch zit-sta bureau type S2S650

Artikelnummer: Matrix S2S650
Vorige Artikel 9 van 12 Volgende
€ 749,00 € 525,00 (exclusief 21% BTW)

Met de introductie van ons nieuwe Matrix 2S programma kunnen we een bijzonder nieuw product toevoegen aan het Dynamisch Werken assortiment. Matrix S2S is een uniek zit/sta bureau: één frame, verpakt in een stevige, handzame kartonnen doos, vormt het onderstel voor elk formaat zit/sta werkplek.

Het voorgeassembleerde frame is uitklapbaar en telescopisch. De installatietijd is daardoor zeer kort. Met een versteltraject van 65-130 cm voldoet Matrix S2S aan alle benodigde normen.
De extreem stille elektrische hoogte verstelling zorgt bovendien voor een uitermate prettige manier van werken in de meest stiltegevoelige ruimtes. Dat maakt Matrix S2S tot de ideale zit/sta werkplek: voor op kantoor, thuis, in de studieruimte of werkplaats.

De vermelde prijs is zonder bovenblad, het frame is geschikt voor nieuwe en bestaande bladen van 120cm tot en met 220cm breed met een diepte van 80cm.
Indien u graag compleet besteld met een nieuw blad kiest u in de keuzelijst voor de gewenste bladmaat als meerprijs.

Matrix S2S onderstel is leverbaar  in wit RAL9016 en zilver en zwart is bijna altijd uit voorraad leverbaar.

Het onderstel is totaal tot 120 kg belastbaar ! 

De bladmaten 160x80cm en 180x80cm zijn meestal uit voorraad leverbaar in wit of Dfriftwood (vraagt u ons naar de actuele status van de voorraad bladen) , andere bladmaten zullen langere levertijden hebben ongeveer 3 weken.

Matrix S2S is een uniek zit/sta bureau: één frame, verpakt in een stevige, handzame kartonnen doos, vormt het onderstel voor elk formaat zit/sta werkplek. 

■ Slimme verpakking: alles in 1 doos!
■ Simpel installeren: uitklapbaar frame
■ Telescopisch frame: 120-200 cm breed
■ Snel! 40 mm per seconde
■ Stil! Slechts 39 dB
■ Hoogte verstelling: zit/sta 65-130 cm

Extra info:

Een zit-sta bureau voorzien van een uitklapbaar en telescopisch frame. Matrix S2S650 is daarom zelf erg eenvoudig te installeren.

Matrix S2S650 is in elektrisch hoogte te verstellen van 65-130 cm. Dit gebeurt geheel geluidloos en is ideaal voor drukke werkruimtes. Dit maakt het mogelijk voor de gebruiker de werkplek in te stellen in de meest stiltegevoelige ruimtes.

Deze zit-sta bureau voldoet aan alle nodige normen. Het is ideale werkplek voor op kantoor en in huis. Het onderstel van Matrix S2S650 is te verkrijgen in de kleur wit RAL 9016 en zilver en zwart

Het frame is verpakt in een stevige kartonnen doos van L122 x B22 x H28 cm. Deze doos is voorzien van zes handgrepen en weegt ongeveer 40 kg. Matrix S2S650 is standaard uitgevoerd met een gebruiks- en milieuvriendelijke handset. Optioneel kan het zit-sta bureau worden voorzien van vier geheugenposities door te kiezen voor een memory display waarop ook de hoogte wordt weergegeven .

Dit bureau heeft een anti-collision functie. Dit zal de verstelling automatisch stoppen indien iets of iemand het tegenhoudt. Zowel bij het omlaag als omhoog verstellen zorgt de anti-collision functie er voor dat het bureau niet beschadigd.

Extra afbeeldingen Markant Matrix electrisch zit-sta bureau

Markant MatrixMarkant MatrixMarkant Matrix

 

 

 

9.1 / 10

100+ beoordelingen

© 2013 - 2019 mijnkantoorinrichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel